2777
2789
عنوان

یهو دلم خواست برم مسافرت

143 بازدید | 18 پست

خیلی یهویی دلم خواست . فقط من و همسرم با ماشینمون میخوایم بریم  .تهران،شمال،زیارت مشهد 

ما چون داریم هزینه خرید ملک جدید رو پرداخت میکنیم ، میخوام خرج هامونو ب حداقل برسونم . مواد غذایی تا جایی ک میشه با خودم ببرم .چادر مسافرتی و ...

چه توصیه هایی دارید؟ برای خوراک و اقامت 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کلا می‌خواهید توی چادر مسافرتی باشید ؟‌

نه یه وقتایی جاهایی ک امکانش هست . وگرنه بخاطر حمام و اینام ک شده باید چن بار سوییت و اینا بگیریم

نه یه وقتایی جاهایی ک امکانش هست . وگرنه بخاطر حمام و اینام ک شده باید چن بار سوییت و اینا بگیریم

بسلامتی و شادی.  وسایل اولیه . داروهای احتمالی اگر مصرف دارید .‌قرص پشه کش چون هوا گرمه ممکنه پشه باشه . غذا هم اگر درست میکنید سبک و مسافرتی باشه که سخت نباشه 

بسلامتی و شادی. وسایل اولیه . داروهای احتمالی اگر مصرف دارید .‌قرص پشه کش چون هوا گرمه ممکنه پشه با ...

غذا چی مثلا ؟ما خیلی برنجییم .مرغ هم فقط فیله میخوریم 

غذا چی مثلا ؟ما خیلی برنجییم .مرغ هم فقط فیله میخوریم

من کاربراقا هستم . بستگی به خودتون داره ولی مسافرت اگر میخوای پای پخت و پز باشی وقتت گرفته میشه بهتره غذاهای آسون تر انتخاب کنی مثلا دمی گوجه . یا عدس پلو با گوشت . بخوای خورشتی بپزی دائم توی آشپزخونه باید باشی 

میشه بگم منم دعاکن برم؟میشه؟

عزیزدلم کنار اب گاردر نزن برنج با خودت ببر با پیک نیک یه یخچال مسافرتی بگیر یا تو کلمن پر یخ گوشت و مرغ با خودت ببر درست کن یا میتونی خونه کتلت و اینا درست کنی یا همبرگز بزاری یخ بزنه فقط اونجا سرخ کنی یا اماده بگیر از اینجا فقط سرخ کن اونجا 

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

من کاربراقا هستم . بستگی به خودتون داره ولی مسافرت اگر میخوای پای پخت و پز باشی وقتت گرفته میشه بهتر ...

ن خورشتی رو نیستم .بیشتر کبابی .همبر کبابی ،جوجه،املت ، تاس کباب .ممنون از نظرتون

میشه بگم منم دعاکن برم؟میشه؟عزیزدلم کنار اب گاردر نزن برنج با خودت ببر با پیک نیک یه یخچال مسافرتی ب ...

انشالله اگه رفتم دعا میکنم شمام بری ، من خودم امسال بدجوری دلم هواشو کرده 

انشالله اگه رفتم دعا میکنم شمام بری ، من خودم امسال بدجوری دلم هواشو کرده

من مشهدیم

این چند روز  خیلی شلوغ بود مشهد

انشالله   سفر بهت خوش بگذره عزیزم

من خودم تو سفر چند مدل خورشت مثل قیمه و قرمه رو کنسرو میکنم با خودم میبرم، اونجا سریع پلو میپزم،  یه چند وعده رو هم میریم رستوران‌هایی که میدونیم غذاش خوبه و قابل اعتماده

با خودت برنج و روغن  کنسرو ماهی و مواد غذایی خشک بردار

برای وعده توی راه هم میتونی الویه یا کتلت بپزی

ما  هم انشالله تا ساری میریم و جاهای دیدنی رو میگردیم و برمیگردم مشهد