2777
2789
سنت. خیلی. کمتر. از. منه عزیزم بعد. متوجه. حرفام میشی

دورت بگردم بعدا متوجه چی میشم وقتی بعدا خونه خودم باشم متوجه این میشم که رابطه داری دیر میری خونه خودت طرف به فکر نی🤣

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دورت بگردم بعدا متوجه چی میشم وقتی بعدا خونه خودم باشم متوجه این میشم که رابطه داری دیر میری خونه خو ...

ببین همه پسرا مثل هم نیستن 

پسری ک اینجوری پشتت وایساده با ی رابطه عاشقت میشه ن ولت کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث. تهران. و شهرستان. نیست. که🤐🤐🤐🤐🤐 بحث. نظر. و‌عقیده شخصیه بلخره. همه. تهرانی هام از شهرستان ...

چقد وسط حرفات نقطه هست دهات چیه عزیزم اصن کلمه دهات چیز قشنگی نبود 

ادم هم عروسی نمیگیره دستش خالیه وگرنه کی دوس داره رابطش هم پر از محدودیت باشه

ببین همه پسرا مثل هم نیستن پسری ک اینجوری پشتت وایساده با ی رابطه عاشقت میشه ن ولت کنه

منم همینو میگم که همه مردا رو نسوزونیم به پایدیه سریا شوهر منم یه سرس خصوصیت بد داره یهو زود عصبی میشه ولی خب خوبی هم نباید گذاشت زیر پا

چقد وسط حرفات نقطه هست دهات چیه عزیزم اصن کلمه دهات چیز قشنگی نبود ادم هم عروسی نمیگیره دستش خالیه و ...

تند. تند. تایپ. میکنم  برای همین. نقطه میوفته. ادعای. دارندگی. میکنن. عزبزم کاری به. عروسی ندارم تکلیف. ادم. باید مشخص شه دختر خونه هست یازن. مردم؟مفت. مفت میخوای. نیازت تامین. شه و هزینه. مسکن هم. ندی؟ چون. تهران. تهران. کرد. گفتم. دهات

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دورت بگردم بعدا متوجه چی میشم وقتی بعدا خونه خودم باشم متوجه این میشم که رابطه داری دیر میری خونه خو ...

نه کلا. از. یه سنی. به بعد. ادم. ذهنیتش. عوض. میشه کلا به مردا  نباید. زیاد بها داد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تند. تند. تایپ. میکنم برای همین. نقطه میوفته. ادعای. دارندگی. میکنن. عزبزم کاری به. عروسی ندارم تکل ...

اینکه طرف جیبش پر باشه و بفکر نباشه اره حق میدم واقعا ولی ما جفتمون داریم تلاش میکنیم برای شرایط عروسی و خونه که زودتر بریم

اینکه طرف جیبش پر باشه و بفکر نباشه اره حق میدم واقعا ولی ما جفتمون داریم تلاش میکنیم برای شرایط عرو ...

بعضیا همینطوری.  ادمو نگه میدارن. من ترجیح میدم استرس بی بی. چک نداشته باشم تو‌عقد

الان متاهلی

نه. مگه. باید متاهل بود. که. فهمید. خیلی. از. متاهلا. بعد. ده بیست سال همینو میگن

نه. مگه. باید متاهل بود. که. فهمید. خیلی. از. متاهلا. بعد. ده بیست سال همینو میگن

عزیمی چقد عصبی کلا سوال کردم ببخشید اصن باهات حرف زدم  اینقدم نقطه نزار تو رو خدا

تند. تند. تایپ. میکنم برای همین. نقطه میوفته. ادعای. دارندگی. میکنن. عزبزم کاری به. عروسی ندارم تکل ...

من دستم تو جیب خودمه البته ک همسرم هزینه میکنه 

مثل تو محتاج پول کسی نیستم بعدشم رابطه ی چیز دو طرفس .اون زن خراب در قبال رابطه  باید هزینش کرد 

چرا بهت بر میخوره میگم تهرانم ....ی سری تفاوت ها هست