2777
2789
عنوان

پرنده هارو چکار کنمم

35 بازدید | 4 پست

بچها من ۳ تا پرنده دارم دوتاشون جفتن تقریبا روی دست نمیان فرار میکنن یکیشون گاز وحشتناک میگیره ۱ ساله دارمشون گناه دارن بدم برن یدونه جفت برا این پرنده دستیم بگیرم؟ هرطور فکر میکنم باید یا اون جقتو بدم یا پزنده دستیه رو چون این دستیم ب بلوغ برسه اذیت میشه تا الان دلم نمیومد نمیخاستم نفرینم کنن ولی الان نمیدونم اینکارو بکنم یانه؟ چون بعد ۱ سال هنوزم دستی نشدن خیلی جالب نیست

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اگه شرایط نگه داریش نداری بده 

منم ۵ تا دارم یه جفت که بعد دوسال ۳ تا جوجه دادن🙂

عاشقشونم برام سخته نگه داریشون ولی دلمم نمیاد بدم بره 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حیوانات اسباب بازی شمان که میخوای دستیشون کنیبه غریزشون احترام بزار

اسباب بازی نیستن ولی ۳ تا باهم اذیت میشن منطقا اون یکیم جفت میخاد وقتی اینا جقت باشن دلش میسوزه و منم مسلمه ک اونی ک خودم بزرگش کزدم از جوجگی دلم نمیاد بدم بره

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اگه شرایط نگه داریش نداری بده منم ۵ تا دارم یه جفت که بعد دوسال ۳ تا جوجه دادن🙂عاشقشونم برام سخته ن ...

منم برام خیلی سخته چون دوستشون دارم ولی اینا خودشونم اذین میشن ۳ تایی

🫂🙂سردرگم در هیاهو