2777
2789

واقعان همه نگرانن پسر خالم پیام داده بود بهم گفته اومدی زهرتو واسه زندگی من ریختی پا رو دم بعد ادمی گذاشتی دختر خاله من ترو مثل خواهر میدونستم ولی تو  زندگیه منو داشتی بهم میریختی خدارو شکر میکنم چنین دختری توی زندگیه که این همه ادم بهش گفتن طلاق تو بگیر ولی باهم فرار کرد حالاام بد میبینی هرچی دیدی از چشم خودتت دیدی حالا من نمیدونم باید چیکار کنم چه خریتی بود من کردم پسر خالمو میشناسم حتمن یه بلایییی سرم میاره ای چه غلطی کردم خدایا من باید چیکار کنم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا تو زندگی مردم دخالت میکنید که اینجور بشه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

خب چرا پسرخاله تون چنین پیامی داده؟ مگه شما چیکار کردید؟ کمی موضوع رو بشکافید بد نیستا عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
درست تعریف کن ببینم چی شده

ببین اگر تاپیک های قبلیمو خونده باشی گفتم من عاشق پسر خالم بودم و الان نامزد کرده بعدش نامزدش اینو فهمیده بود اومد تهدیدم کرد منم گفتم به خالم بعدش خالممم نمیدونم چیکار کرده اوناام گذاشتن رفتن پسر خالم پیام داد اینجوری گفت بهم 

مقصر تویی.. اولا عاشق پسرخالت بودی... دوما رفتی بهش پیام دادی با اینکه متاهله

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

ببین ماهم پسرای فامیل درحد ریپلای استوری یا کامنت یا همون احوالپرسی مشکلی نداریم  هممونم متاهلیم 

ولی اینکه عاشقش بودی و الان ازدواج کرده  دیگه نباید از هزارکیلومتریش رد میشدی  بلاک میکردی حتی 

ببین اگر تاپیک های قبلیمو خونده باشی گفتم من عاشق پسر خالم بودم و الان نامزد کرده بعدش نامزدش اینو ف ...

چه بد حالا همه چیز سرشما خراب میشه🤦🏻‍♀️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب چرا پسرخاله تون چنین پیامی داده؟ مگه شما چیکار کردید؟ کمی موضوع رو بشکافید بد نیستا عزیزم

ببین  من عاشق پسر خالم بودم بعدش فهمیده بود نامزدش اومد تهدیدم کرد منم زنک زدم به خالم گبتم