واقعان همه نگرانن پسر خالم پیام داده بود بهم گفته اومدی زهرتو واسه زندگی من ریختی پا رو دم بعد ادمی گذاشتی دختر خاله من ترو مثل خواهر میدونستم ولی تو زندگیه منو داشتی بهم میریختی خدارو شکر میکنم چنین دختری توی زندگیه که این همه ادم بهش گفتن طلاق تو بگیر ولی باهم فرار کرد حالاام بد میبینی هرچی دیدی از چشم خودتت دیدی حالا من نمیدونم باید چیکار کنم چه خریتی بود من کردم پسر خالمو میشناسم حتمن یه بلایییی سرم میاره ای چه غلطی کردم خدایا من باید چیکار کنم؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
خب چرا پسرخاله تون چنین پیامی داده؟ مگه شما چیکار کردید؟ کمی موضوع رو بشکافید بد نیستا عزیزم
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
ببین اگر تاپیک های قبلیمو خونده باشی گفتم من عاشق پسر خالم بودم و الان نامزد کرده بعدش نامزدش اینو فهمیده بود اومد تهدیدم کرد منم گفتم به خالم بعدش خالممم نمیدونم چیکار کرده اوناام گذاشتن رفتن پسر خالم پیام داد اینجوری گفت بهم