2777
2789

میگم برو عوض کن میگه نمیتونم 

شامپو خوبی هست استفاده کنیم؟

نریزونه موهارو

دیگه محمدی ندارم بعد شیش سال برای همیشه رفت اون رفتو موند این اکانت 💔

اینم تاپیک زدن داشت

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم تاپیک زدن داشت

گفتم کسی تجربه استفادشو داره یا نه 

نیازی نیس بیای زرت و پرت کنی راجب هر چی دلم بخواد تاپیک میزنم توام مجبور نیستی نظر بدی

هری

حالا اشکال نداره شامپو های پاکرخ حجمشون کمه زود تموم میشه میگیری .

ویژگی خاصی ندارن مثل شامپو های قدیمی شبنم هستن . ریزش نمیارن ولی چربی و ...رو هم کنترل نمیکنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بستگی داره 

یه سری شامپوها به موهای یه سری افراد میسازه همون شامپو ممکنه به مو یه سری دیگه نسازه چبه نظرم داداشت یبار امتحان کنه😂

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

حالا اشکال نداره شامپو های پاکرخ حجمشون کمه زود تموم میشه میگیری .ویژگی خاصی ندارن مثل شامپو های قدی ...

آخه ما چندین ساله پرژک استفاده میکنیم 

خب اگه ریزش نمیاره که اوکیع عزیزم دمت گرم 

بستگی داره یه سری شامپوها به موهای یه سری افراد میسازه همون شامپو ممکنه به مو یه سری دیگه نسازه چبه ...

برد عوض کنه مجبورش کردم 😂😂