2777
2789
عنوان

دیشب ابجیم تو خواب راه میرفت

168 بازدید | 15 پست

دیدم از رو تخت افتاده همینجوری سرشو تکون تکون میده تعادل نداره زل میزنه به دیوار بعد من گفتم هیچی وللش گرفتم بخوابم یهو دیدم پاهامو گرفت ول نکرد🫤🫤جن زده شده بودا🫤🫤خودمو زدم به خواب رییییده بودم تو خودمم

میترسیدم با پام بزنمش اونور بیدار شه یهو سکته ای چیزی کنه

اخرش خودش پاشد رفت رو تختش هیچیم یادش نمیاد

فک کنم باید برم بالکن بخوابم

ببخشید خنده م گرفتتتتتت🤣🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواهرت ترسیدم

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

وایییی 😂 

یه بار هم خواهر من تو خواب رفت سمت یخچال 

در فریزر رو باز کرد 

ما همه داشتیم نگاهش میکردیم 

دیدیم داره شلوارش رو در میاره 

بابام فوری رفت پیشش گفت چکار میکنی ؟؟؟؟؟

تو خواب گفت دارم میرم دست شویی🤣🤣🤣🤣🤣  چند بارردیگه هم تکرار شد 

بار دوم رفت دستشویی در باز باز آفتابه رو برداشت که آب بخوره به دادش رسیدیم😂😂😂

چرا اینجوریه؟؟؟بخدا خندر نیستت

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋