2777
2789

فرق همشونو توضیح دادم. 

بذار برات توضیح بدم:

*   **دوست دختر/دوست پسر (Girlfriend/Boyfriend):** این‌ها معمولاً به روابطی گفته می‌شن که دو نفر به صورت رمانتیک با هم هستن و رابطه‌شون از دوستی عادی فراتر رفته. این یعنی تعهد، احساسات عمیق‌تر، و معمولاً انتظار وفاداری وجود داره. این اصطلاحات رایج و شناخته‌شده هستن.

* **کاپل (Couple):** این کلمه فقط به دو نفری گفته می‌شه که با هم هستن، چه دوست دختر/دوست پسر باشن، چه زن و شوهر، یا حتی دوستی صمیمی که خیلی با هم وقت می‌گذرونن. نکته اصلی اینه که "کاپل" به معنی "جفت" یا "دو نفر" هست و لزوماً به معنای رابطه‌ی رمانتیک یا متعهدانه نیست، ولی اغلب در همین معنی به کار می‌ره.

* **پارتنر (Partner):** این اصطلاح خیلی جامع‌تره. می‌تونه شامل دوست دختر/دوست پسر، همسر، یا حتی شریک زندگی در یک رابطه‌ی جدی و بلندمدت باشه. "پارتنر" حس برابری و شراکت رو بیشتر منتقل می‌کنه و در روابط مدرن، به خصوص در میان افرادی که شاید علاقه‌ای به برچسب‌های سنتی ندارن، خیلی رایجه. مثلاً ممکنه کسی بگه "پارتنرم" و منظور همسرش باشه، یا دوست دختر/دوست پسرش.

* **رل (RL - Real Life):** این اصطلاح بیشتر در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به کار می‌ره و به معنی "رابطه واقعی" در مقابل روابط مجازی یا آنلاین هست. مثلاً وقتی کسی می‌گه "این رل منه" یعنی طرف مقابل، دوست دختر یا دوست پسر واقعی در دنیای واقعی هست، نه فقط یک اکانت یا کسی که فقط آنلاین باهاش در ارتباطه.

* **زید (Zid):** این کلمه یه اصطلاح عامیانه و خودمانی در زبان فارسی هست که عمدتاً برای اشاره به "دوست دختر" یا "معشوقه" به کار می‌ره. بار معنایی‌اش بیشتر به سمت روابط غیررسمی‌تر یا جوانانه‌تر هست و از نظر رسمیت، در سطح "دوست دختر" نیست، ولی در بین بعضی گروه‌ها خیلی رایجه.

پس اگه بخوایم خلاصه کنیم:

* **دوست دختر/دوست پسر:** رابطه‌ی رمانتیک و متعهدانه.

* **کاپل:** هر دو نفری که با هم هستن (چه رمانتیک، چه غیر رمانتیک).

* **پارتنر:** شریک زندگی یا رابطه‌ی جدی و بلندمدت (شامل دوست دختر/پسر و همسر).

*   **رل:** اشاره به واقعی بودن رابطه‌ی دوستی/عاشقانه در دنیای واقعی (در مقابل مجازی).

*   **زید:** اصطلاح عامیانه برای دوست دختر/معشوقه.

امیدوارم این توضیحات کمکتون کرده باشه که دیگه این اصطلاحات قاطی پاتی نشن.

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار متشکر 

والا ما سنمون هم بالا نیست همچین،من خودم ۳۴ سالمه ولی یه اصطلاحاتی به کار میبرن باید بری هی سرچ کنی که یعنی چی

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

کاش همچی چیزایی مد نمیشد که بخوام با توضیح بخونم 😁😂😂همون دوست پسر ،دوست دختر شیکتره

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ترجیح میدم ندونم چین اینا 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷