2777
2789
عنوان

امروز با پدرم و خانواده م دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبول نکردم بروز راضیم کردن اینقدر گفتن گفتن یک سال تموم گفتن بابام گفت اگه باهاش ازدواج نکنی میدم ...

بیخیال عزیزم 

مدرسه خوب نتونستی بری خودت سفت و‌محکم درست رو بخون 

خودت معلم خودت باش و زندگیتو بساز 

اگه خودت بخوای مطمئن باش میتونی

واقعاً حق داری عزیزم...خانواده ات ظلم بزرگی در حقت کردند و در واقع نوجوونی کردن رو ازت سلب کردند و یهویی از کودکی پرتابت کردند به دنیای پر تلاطم تاهل😔😔😔😔 هیهات و هزار افسوس 

ولی خب چه میشه کرد وقتی خانواده ات چنین سرنوشتی برات رقم زدند؟ 

غصه نخور عزیزم و به تلاشت ادامه بده و لااقل اجازه نده از این جا به بعد زندگیت رو خراب کنند...هر جور میتونی به درست ادامه بده و سعی کن مستقل بشی ولو با وجود شوهر و این رو فراموش نکن حتی اگر شوهرت فرشته زمینی هم باشه باز هم استقلال مالی و اجتماعی ضمانت آینده روشنت خواهد بود 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ولی خب چون متاهلم زندگیم داغونه

شوهرت دوست نداری

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

واقعاً حق داری عزیزم...خانواده ات ظلم بزرگی در حقت کردند و در واقع نوجوونی کردن رو ازت سلب کردند و ی ...

آره سعی. میکنم درس بخونم 

ولی دلم سوخت این همه درس خوندم تهش باید برم نمونه

واقعا حق من دبیرستان دانشگاه بود چون کلی استاد پروازی میاد میره

نام‌کاربریم جهت خنده
آره سعی. میکنم درس بخونم ولی دلم سوخت این همه درس خوندم تهش باید برم نمونهواقعا حق من دبیرستان دانشگ ...

میفهمم چه حسی داری...حس اینکه در یک قدمی موفقیت و رسیدن به هدف بودی و یهو کشیدنت عقب...ولی خب چه میشه کرد؟ فقط و فقط بمیرم برای شما، برای خودم و برای تک تک دخترای سرزمینمون که همیشه و همه جا و در همه ادوار بهمون اجحاف شده...

عزیزم برات دعا میکنم که به بهترین جایگاه برسی و یکی یکی اهدافت رو تیک بزنی...خدا یار و پشتیبان همیشگیت باشه خواهرم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............