2777
2789

سلام و درود بی‌پایان بر گل نازنین کربلا 🌹، حضرت رقیه سلام‌الله علیها، دختر مهربان و صبور امام حسین علیه‌السلام 💖که مثل گلی در دل صحرا 🌺، آرامش و نور به قلب‌های عاشق میبخشد ✨ و اشک‌ های شکسته‌ ما را با نسیم مهربانیش نوازش میکند 🌸.

دوستان نی نی سایتی هر کسی به نیت حاجت‌روا شدنش، هر تعداد صلوات که دلش میخواد بفرسته 🙏.

زمان اصلا محدودیت نداره ⏰. 

هر وقت دلتون خواست میتونید شروع کنید 💌. 

حتی اگه تو دوره پریود هستید، اصلا اشکالی نداره 🚫. 

فقط با دل پاک و نیت خالصتون بفرستید 💓.

پس بیاید با هم صلوات بفرستیم

هم به محمد و آل محمد درود بفرستیم

هم دل خودمون رو مثل گل تازه‌ای که

زیر باران تازه شده سبک کنیم

و امیدوار باشیم حاجتمون برآورده میشه

حتما امید به خدای مهربان تر از مادر

تعداد مد نظر خودتون رو با عشق و دل صاف و توکل به خدا بگید و با توسل به بانو شروع کنید تا حاجت روایی❤️😊

23 هزار و 275 گل صلوات تا این لحظه هدیه شده

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ تسبیح برای خانواده‌ام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

۵ تسبیح برای دوستانم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

۲ تسبیح حق الناس

۲ تسبیح حق الناس

الهی هر چه گرفتاری و غصه که برای شما پیش اومده دفع بشه دل خودتون و خانواده زودی شادی های بزرگ رو تجربه کنه آمین برای تمام ملتمسین دعا حاجتمندان بیماران❤️😍

جمعا 26 هزار و ۶۰۰ گل صلوات تا این لحظه هدیه شده خدایا شکرت خیلی ممنون که حاجات همه ما رو زود و عالی روا کردی دوستت داریم❤️😍🥹😭