2777
2789

بعد ۱۹ سال انگار همو نمیفهمیم همسرم همش در حال لجبازیه گاهی یهو ی حرفی میزنه که روحمو ازار میده. مثلا بهش گفتم دوستت دارم گفت دروغ میگی باور ندارم علاقه ات قلبی نیست گفت منم قلبا دوستت ندارم گفتم واقعا میگه نه. یه همش توی قیافه ست ازن ناراجتم میکنه حس میکنم زیادی سردیم به هم. 

چیکار کنم عوض بشم اینکه رفتار اون برام مهم نباشه در عبن حال جوری باشم که مطیع بشه و احترام بزاره بهم

عزیزم مادرشوهر من پنجاه سالشه یعنی انقدر مهربون باسیاسته که نگو 

سی ساله با اخلاق پدرشوهرم داره میسازه عین بچس پدرشونرم از بس سرهرچیزی قهرمیکنه ناراحته 

من که عروسشم اعصابشو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دوماه قبل سر اینکه عروسی چادر سر نکردم منو جلو بچه ها کلی کتک زد یک ماه نیم قهر بودیم توی خونه بودم ولی حرف نمیردیم و کاری ب هم نداشتیم. اومد تهدید کرد ب طلاق منم گفتم باشه فقط طلاق. دیدم شبش اومو بغلم کرد. همینو ک باهم دعوا کردیم رفت ب برادرش گفته باز امروز صبح گفتم حق نداشتی مسایل زندگی ب دیگران بگی

اختلافی بینتون بوده

گلم خیلی درازه ماجرای زندگیم. ایشون شاگرد داییم بود انتظار کمک از داییم و بابام و بقبه داشت دید کسی کمک نمیکنخ اومد بیرون و بهانه گیریاش شروع شد . سه ساله با خانوادم قهره

مثلا دوماه قبل سر اینکه عروسی چادر سر نکردم منو جلو بچه ها کلی کتک زد یک ماه نیم قهر بودیم توی خونه ...

بنظرم همچین مردایی درست نمیشن هرچقدرم که با سیاست باشی البته سیاست خوبه ها ولی بازم همینه اخلاقش 

اگه بچه نداشتی بهترین راه طلاق بود ولی الان که سه تا بچه داری سخت تره یکم  

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️