2777
2789
عنوان

چه نوع سرویس طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم عروس نیستم نمیدونم چرا با دیت دوم دلم صاف نمیشه🥲یعنی دست دوم بردارم دیگه پول اجرت اینا نمی ...

ببین الان میگن قانون جدید اومده که حداقل اجرت باید ۹درصد بدی بگرد خیلی بگرد ببین پیدا نمیکنی یه چیز کم‌اجرت.  اگه میخوای استفاده کنی یه چیز راحت بگیر چون طلا تو خونه دیگ امنیت نداره

مال من بعدا بفروشمش میشه دست دوم اما 2 بار هم ننداختمش و از نو هم نو تره.چون سرویس عروس بود سذ عقد ب ...

نمیدونم . من هم واسه استفاده میخوام هم واسه سرمایه گذاری

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
اگه عروسی که نظری ندارم ولی اگه هم برای استفاده میخوای هم سرمایه گذاری بهتره دست دوم بگیری بعد بگی ب ...

تیفانی همیشه مده 

الان من دارم سرویس طلامو کامل میکنم تیفانی میگیرم با اینکه مجردم 

دست دوم بخرم یعنی؟

نو بخری ۱۴ درصد مالیات و اجرت داره .دست دوم از طلافروشی بخری ۷تا ۹ درصد.ولی از شخص بخری نهایتش ۲۰۰ تومن بالای تابلو .به نظرم دست دوم بهتره.چون توی ۱۸ گرم طلا که قیمت خامش میشد ۱۴۰ تومن ،۲۷ میلیون خیلی پول زیادیه برای اجرت و مالیات

قشنگ وقت بذار همه طلا فروشی ها برو بگو سرویس اجرت پایین میخوام، انقدر پیشنهادات جالبی بهت میدن، مخصا اگر گرم بالا بتونی برداری، یه سرویسی من شانسی به پستم خورد میگفت کلا با ۵٪ ولی اخر با ۳٪ خریدیم، بعدشم دخترایی که سلیقشونو قبول داشتم بهم میگفتن قشنگه و ایا سرویس مراسمت بوده و..

نمیدونم . من هم واسه استفاده میخوام هم واسه سرمایه گذاری

دست دوم نو پیدا کردی بخر 

من النگو هام رو دو ماه هم ننداخته 

یکیشو 1 شب انداختم 

فکر کن اینا همه دست دوم هست اما نو نو هیت 

یه سرویس دیگه دارم اونو که اصلا استفاده نکردم 

حلقم رو تا کلا دو تا مهمونی انداختم 

اینجور طلاهایی که دست دوم هستن واقعا نو هستن در عوض پول اجرت و... هم نمیدی

دست دوم نو پیدا کردی بخر من النگو هام رو دو ماه هم ننداخته یکیشو 1 شب انداختم فکر کن اینا همه دست دو ...

همین کارو میکنم

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
کسی سرویس نمیندازه که روزمره، واسه همین سرویس های دست دوم همگی مثل نو هستن

اره بابا 

میگم که من خودم سرویس عروس برای عقدم بهم دادن زود هم جدا شدم دو بار این سرویس رو ننداخته یکی دیگه دارم اصلا ننداختم