2777
2789

اگه پیشش عمل کردین و راضی بودین یا یکی از آشناهاتون عمل کرده دکترو معرفی کنین

و اینکه بگین چقدر میگیره چقدر طول کشید تا نوبتتون بشه 

چون خیلی برام مهمه حتما تا قبل آبان ماه عملم تموم شه

اگه عکس بعد عملتونم بفرستین واقعا ممنون میشم🥺💓

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفیسه گیلانی فر بابل. کاراش تو پیجش هست. چهل تومن. زود نوبت میده

پیجشو میفرستی

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

والا منم چند روز پیش یه تاپیک زدم راجب بینی کسی جواب نداد🙁

والا الان یکی درمیون همه دماغا عمله 

ولی هیچکدومشون نمیان یه کمک به آدم بکنن

والا الان یکی درمیون همه دماغا عمله ولی هیچکدومشون نمیان یه کمک به آدم بکنن

اره والا

من فردا میرم برا مشاوره پیش پروفسور هاشم شمشادی میگن کاراش خیلی خوبه فردا برم ببینم چجوریه

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

اره والامن فردا میرم برا مشاوره پیش پروفسور هاشم شمشادی میگن کاراش خیلی خوبه فردا برم ببینم چجوریه

کجاست؟ تهرانه؟ 

پیجشو داری؟