2777
2789
عنوان

چرا گند خورد توش

124 بازدید | 12 پست

چرا تا یه رابطه ای خوب پیش میره تموم میشه

قضاوت نکنید زخم زبون هم نزنید خواهشا خودتون بزارید جای طرف 

ما تا با کسی وارد رابطه جدی میشیم حالمون خوب اصلا سر به چیز بیخود …میخوره توش تموم میشه

حالا شانس مردم بچه یه جایه داغون هر روز خونه دوست پسره رابطه جنسی و فلان تو دوران دوستی براش کلی طلا خریده دختره خودش هیچی نداشت خونه باباش بعد کلی س…هم پسره باهاش ازدواج‌کرده یعنی این چیزارو میبینم میگم چرا انقدر شانسم..یعنی اصلا شانس ندارم فقط زخم روحی شدم

آره منم خیلی این چیزا رو دیدم. اولش میگفتم شاید شانسیه ولی الان میفهمم رابطه وقتی استارت میخوره یه جایی بلاخره باید تموم بشه چه یه روز دیگه چه سی سال دیگه. هر کسی وارد زندگی میشه هدفی داره  . میاد یه چیزی به آدم یاد بده و بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به طرف ادم بستگی داره گلمبعضیا سر چیزای پوچ کات میکننبعضیام نهبعضیا رابطه دارنبعضیام نهچه ربطی دا ...

ربط داره دیگه چرا یه مرد واقعی نباید وارد زندگی امثالی مثل من بشن منی که هرکس میبینه میگه واقعا چیزی کم نداری اونوقت همون دختر داغون باید با یه پسری که همه کار براش کرده باشه

من شانسم از تو گوه تره 😂 والا من به عمرم دستم به یه پسر نخورده  دوست پسر هم نداشتم  زشت هم نیستم  کلا دختر خیلی خوبیم  فقط سبزه هستم  که خیلی در موردش اذیتم میکنن ولی خودم دوستش دارم.. بعد منه بدبخت  یه نامزدی در حد ۳ماه کردم اونم طرفم خیلی بدیود کلا تمومش کردم همون اول ... شانسمو انگار عنن.. بعدم که دیگه خواستگار گیرم نمیاد چرا چون نامزدی بودم 

بعد همه دخترا که میبینم از دم  ده تا دوست پسر دارن  متاسفانه دخترونگی هم که ندارن بعضیا بعد یه شوهری هم گیرشون میاد که نگو ادم میمونه والااا

ربط داره دیگه چرا یه مرد واقعی نباید وارد زندگی امثالی مثل من بشن منی که هرکس میبینه میگه واقعا چیزی ...

اره والا  طرف ۷سال نامزدی بود داشت ول کرد بود همه رابطه ای هم با طرف داشت باباش قاچاق چی حبس ابد دختر هم  پفیوز انگار از دماغ فیل اوفتاد فقت بلده همرو مسخره کنه بعد به اون ۷سال نامزدی حالا شوهر کرده طرف پول دار خوشکل و مهربون.... 🙂 ادم تو حکومت خدا هم میمونه

ربط داره دیگه چرا یه مرد واقعی نباید وارد زندگی امثالی مثل من بشن منی که هرکس میبینه میگه واقعا چیزی ...

چرا فک میکنی اونا داغونن

صرفا چون رابطه دارن؟ 

توام حق داری یه رابطه خوب داشته باشی معلومه

صبر کن تا آدمش پیدا شه

صبح میشه این شب :)

چرا فک میکنی اونا داغوننصرفا چون رابطه دارن؟ توام حق داری یه رابطه خوب داشته باشی معلومهصبر کن تا آد ...

عزیزم شما ندیده قضاوت نکن از همه نظر داغون و پایین تر از منه اینو خودم نمیگم که با خودت بگی خودشیفتم فلانم تمام نظرات دیگران که شنیدم