2777
2789
عنوان

کار بقرس یا نه

118 بازدید | 2 پست

من از روز ۲۰ شروع کردم چله بقره بردارم برای نابودی سحر و جادو طلسم امشب نمیدونم چندمه انقدر وحشت زده ام که به سختی دارم تایپ میکنم ساعت ۲ امشب اومدم بخابم ترسیدم گفتم بزار سوره بقره رو بزارم پخش بشه دوباره صداشم کم کنم بزارم بالا سرم بخابم این کارو کردم بعد یک ساعت و بیست دقیقس سوره بقره من هی چشمام بازو بسته میشد خابم برد بعد تو خاب داشتم میدوییدم ترس و لرز وحشتناکی داشتم یهو یه ادمه اومد جلوم گفت بیا این عطره رو بو کن بوی خوبی میده منم رفتم جلو یه پیس زد یهو دیدم دارم بیهوش میشم تو خاب یه نگا به پشت سرم کردم داشتم همزمان هم فرار میکردم هم تو خاب داشتن خفم میکردن من میخاستم جیغ بکشم توی خاب ولی نمیتونستم من به عنوان یه مرد بدجور ترسیده بودم وقتی بیداز شدم اصلا خابم نبرد هنوز حتی تو حالت بیداری ام حسش میکنم خیلی بد بود بعد اینم یادم رفت بگم دقیقا اخر خابم که بیدار شدم دیدم سوره بقره اخراشه که داشت تموم میشد

ربطی به قرآن نداره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خواب ها معمولا تعبیر ندارن دلایل روانشناسی باعث میشه ببینیشون 

از هوش مصنوعی بپرس خوابتو براش تعریف کن دلایل روانشناسیشو برات میگه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.