2777
2789
عنوان

از من به شما نصیحت

95 بازدید | 12 پست

اگه کسی ناراحتتون کرد ناراحتش کنید نذارید تو دلتون بمونه(خیلی حال میده😂😭)

از هیچکسم نترسید من حتی افراد خانواده امم هم باشن واسم مهم نیست

منتظر کارما نمی مونم خودم انجامش میدم

مهم اینه چجوری بزنیم که نفهمه از کجا خورده؟

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه چجوری بزنیم که نفهمه از کجا خورده؟

این دیگه بستگی داره چی شده باشه چطور بخوای انتقام بگیری

ولی نترس حتما انجامش بده

اصن بذار بعدا بهت بگه بدجنس مهم اینه ک دلت راضی باشه🤗

باور کن بخوای میشهدست بذار رو نقطه ضعفشکاری کن ک به ضررش تموم شهولی انتقامتو بگیر منتظر کارما نباش

خونه من با خونه مادر خودم و مادرشوهرم سه ساعت فاصله داره ما هر هفته پنج شنبه جمعه ها میریم اونجا شوهرم کشاورزی میکنه روستا من نمیخام هر هفته بریم هر هفته با ناراحتی میرم چجوری جبران کنم براش 

آفرین تو کار خوب میکنی ولی من بی لیاقت ن هیچ کاری نمیتونم کنم

کاری ک حس میکنم باعث میشه حتی برا چند ساعت حالت خوب باشه رو حتما انجام بده

ریسک پذیر باش حتی اگه فکر میکنی ممکنه به ضررت تموم شه

خونه من با خونه مادر خودم و مادرشوهرم سه ساعت فاصله داره ما هر هفته پنج شنبه جمعه ها میریم اونجا شوه ...

دیگه اینکه چجوری انجامش بدی رو خودت واقعا باید پیدا کنی بستگی به طرف مقابلت داره

ولی نزنی زندگیتو خراب کنیا من کسیو میگم ک حالا زیاد تو زندگیت نقشی نداره