یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
اگر از اول آشنایی دوستتون نداشته که اشتباه کردید ازدواج کردید
راه حل هم همون جدایی هست
اگر بعد از مدتی تغییر رفتار دادند که باید در مورد این موضوع صحبت کنید که دلیل چی هستش شاید با گفت و گو حل شد
و بطور کل سعی کنید طلاق آخرین انتخابتون باشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منی که یه بار ازدواج نا موفق داشتم و الان دوست پسرم میگه میخوام بیام خواستگاری چی بگممممدوسش دارم ول ...
تا وقتی آمادگی کامل نداری اصلا قبول نکن
وگرنه بعدش خیلی زود پشیمون میشی
که هنوز فرصت داشتی ولی زود خودتو گرفتار کردی
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
این موضوع اذیتت میکنه؟باید شرایط جدایی رو داشته باشی از لحاظ مالی مستقل باشی بتونی بعد از جدایی کار و فعالیت و سرگرمی خودت رو داشته باشی وگرنه شرایط خیلی بدتر از متاهلی میشه،شما که یه بار تجربه داری طلاق اصلا آسون نیست
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
در کل بخوای حساب کنی ادما هم اخلاق بد دارن هم خوب هیچکس کامل نیست افرادی که طلاق میگیرن طرف مقابلشون رفتارای بدش بیشتر از خوبشه. منتها دیگه تو ازدواج دوم باید همه چیو بسنجی دقیق و درست بستگی داره این دوست داشتنه چطوریه بس توجهیه. یا مثلا خرج نکردنه یا چی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید