2777
2789

من یکی از بچه های فامیلمون پدرش و مادرش جدا شدن خواستم براش یه کیف مث بچه خودم بخرم ک خدا رو هم خوش بیاد برای بچه خودم کیف خریدم ۱۳۰۰ کیفیت و قیافش هم خوبه ولی هرچی عکس می فرستم واسش کیگه اینا کیفیت ندارن 🙂بالای دو خورده ای میخواد من برای بچه خودم هم اینقد ندادم واقعا احساس می کنم در حق بچم ظلم کردم

البته نمی دونه من میخوام پولشو بدم فک می کنه میخواد خودش بخره ولی کم پ بیش احتمال میده من کمکش کنم چون قبلا هم کلی لوازم تحریر واسش خریدم

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

چه پررو😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیدونه که شما میخوای پولشو بدی ، هر چی میخواد براش بردار اون مبلغی که خودت میخوای کمک کنی رو بزار و بقیه شو از خودش بگیر ، یا اینکه قید کیف رو بزن و فقط براش لوازم تحریر بخر دوباره یا پول فرم مدرسشو بده

خب نمیدونه که شما میخوای پولشو بدی ، هر چی میخواد براش بردار اون مبلغی که خودت میخوای کمک کنی رو بزا ...

ببین احتمال میده من میگم انگار این دوست مون وسعش بیشتر از منه من برای بچه خودم اینقد هزینه نکردم 

ببین اون نمیدونه تو قراره پول بدی فکر میکنه خودش قراره بده پس پررو نیست. بعد ما نمیدونیم تفکرش چیه شاید تفکرش اینه که یه کیف با کیفیت بخره چندین سال استفاده کنه

من دوران مدرسه کلا دوم راهنمایی یه کیف خریدم تا سال دوم دانشگاه استفاده کردم اینقدر که جنسش خوب بود.

در کل به نظرم اگر فکر میکنی که به کمک نیاز ندارن کمک نکن ولی اگر دوست داری کمک کنی توی ذهنت هزار تا شرط نذار، نگو این وسعش میرسید و … تو بگو فلانی من دوس داشتم برای بچت امسال کیف بگیرم ولی وسعم در حد ۱ تومن بود به اندازه ای که برای بچه خودم خریدم  همین پول رو بهت میدم خودت اگه دوس داری چیز گرونتر بگیری بذار روش و هرچی دوس داری بخر

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خب نمیدونه که شما میخوای پولشو بدی ، هر چی میخواد براش بردار اون مبلغی که خودت میخوای کمک کنی رو بزا ...

ادم وقتی نیاز داره اینقد کیفیت واسش مهم نیس ک هرچند ک کیفایی ک واسش فرستادم واقعا کیفیت داشت و قشنگ بود بهتر میخواستن

ببین اون نمیدونه تو قراره پول بدی فکر میکنه خودش قراره بده پس پررو نیست. بعد ما نمیدونیم تفکرش چیه ش ...

ببین من تا حالا واسش خیلی خرید کردم بدون چشم داشت  از خودم زدم واقعا تو این مورد لجم می گیره میگه اون گرون ترا قشنگ ترن خب طرف فکرش در این حده 

ادم وقتی نیاز داره اینقد کیفیت واسش مهم نیس ک هرچند ک کیفایی ک واسش فرستادم واقعا کیفیت داشت و قشنگ ...

ببین من و تو تعیین نمیکنیم کی چطوری زندگی کنه. شاید طرز رندگیش غلط باشه ولی بازم به ما ربط نداره. میخوام بگم اینقدر دلت رو درگیر نکن اگه دوس داری کمکی کنی بدون قضاوت و چشمداشت و چک کردن زندگی طرف اینکارو بکن وگرنه به نظرم کمک نکن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ببین من و تو تعیین نمیکنیم کی چطوری زندگی کنه. شاید طرز رندگیش غلط باشه ولی بازم به ما ربط نداره. می ...

ممنون حرف خوبی بود بهش میگم من در این حد کمک می کنم هرکاری خواسی بکن

ممنون حرف خوبی بود بهش میگم من در این حد کمک می کنم هرکاری خواسی بکن

ببین کمک کردن برای اینه که ما حس خوب داشته باشیم اگه حس مثبت نداری یا فکر میکنی کمکت به درستی استفاده نمیشه یا فکر میکنی مجبوری کمک کنی نکن. اگه میخوای بکنی با حس مثلت بکن بگو من نیکی میکنمو میندازم توی دجله بدون هیچ چشمداشتی و دخالتی