2777
2789
عنوان

ببینید لباسم خیلی بد وایمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 38 پست
خب ما منظورتو از کجا باید بفهمیم وقتی اشتباه بیان میکنی، به هر حال مدل لباس قشنگه اگه زیپش سخت بسته ...

ن چاقی من پایین تنه اس بیشتر بالا تنم چندان چاق نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده خیاط پشتشو بجا زیپ بندی کنه استین حریر با کیپورم براش بزاره

بنظرتون استین با این مدل تور بد میشه؟

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وقتی پوشیدی باهاش راه برو بشین رو صندلی و … ببین چطوریه تنگه حسه پاره شدنه درزاشو داری یا نه؟اگه نه ...

ن راحتم توش  تازه اینو موقع بارداریم خریده بودم ۶ ماهه بودم پوشیدمش الانکه دیگه نهایت گن میبندم

بنظرتون استین با این مدل تور بد میشه؟

قشنگه منتهی چون بالاتنه لباس سادس شاید ظاهرش خوب رو هم فیت نشه ،بهتره چنتا نگینم ب لبه ی بالا تنه ی لباستم بدی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

قشنگه منتهی چون بالاتنه لباس سادس شاید ظاهرش خوب رو هم فیت نشه ،بهتره چنتا نگینم ب لبه ی بالا تنه ی ...

چیزی که مد نظرمه این مدله برام در بیاره

چیزی که مد نظرمه این مدله برام در بیاره

اگ میخوای این مدل باشه بنظرم استین و سرشونه نداشته باشه قشنگتره تو تن،اون توری ک رو بالاتنس رو هم بهش بگو قشنگ روی سینه بندازه ک سینه رو برجسته نشون بده تو این مدل انگار یکم بالای سینه قرار گرفته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿