اینو قبل زایمانم سایز ۴۰ خریده بودم برای عروسی خواهرم الان سایزم بین ۴۴ ۴۲ هستش اخر ماه عروسی پسر عمه شوهرمه تصویر زیاد با کیفیت نیست 😑رنگش سبزه میخام بدم خیاط استین بدوزه. ولی احساس میکنم تو تنم زار میزنه من کوچیکم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
خب ما منظورتو از کجا باید بفهمیم وقتی اشتباه بیان میکنی، به هر حال مدل لباس قشنگه اگه زیپش سخت بسته ...
ن چاقی من پایین تنه اس بیشتر بالا تنم چندان چاق نیست
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قشنگه منتهی چون بالاتنه لباس سادس شاید ظاهرش خوب رو هم فیت نشه ،بهتره چنتا نگینم ب لبه ی بالا تنه ی ...
چیزی که مد نظرمه این مدله برام در بیاره
اگ میخوای این مدل باشه بنظرم استین و سرشونه نداشته باشه قشنگتره تو تن،اون توری ک رو بالاتنس رو هم بهش بگو قشنگ روی سینه بندازه ک سینه رو برجسته نشون بده تو این مدل انگار یکم بالای سینه قرار گرفته