2777
2789
عنوان

ببینید لباسم خیلی بد وایمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 38 پست
چجوری سایزت از بعد زایمان بیشتر شده ما لباس تنت زار میزنه؟!

😐خب زار میزنه. چون با سایز ۴۲ لباس کوچیکترو بزور کردم تنم در حال پاره شدنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
والا تو کانالا دیدم ۱ تومن ۲ تومنی نمیدونستم ۱۰ تومنن 😑

نبابا رفتم بیرون دقیقا عین لباس خودمو ۹۸۰۰ گذاشتن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گفتی تو تنت زار میزنه،

منظورم این بود لباس ب غلط کردن افتاده کوچیکه چند سایز

بده خیاط پشتشو بجا زیپ بندی کنه استین حریر با کیپورم براش بزاره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

سلام تو عکس که خوبهچه موهای بلندی😍به نظرم آستین ندوزین همینطوری قشنگ تره

یکی از دلخوشیام همین موهامه😂😑از پشت ازاد بزارمشون یکم چربیایی عقبو پوشش میده

😐خب زار میزنه. چون با سایز ۴۲ لباس کوچیکترو بزور کردم تنم در حال پاره شدنه

اینی نمیشه زار زدن که گل 

زار زدن لباس در تن برای زمانی بکار میره لباس بزرگ ادم باشه 

خب یه لباس دیگه بپوش چون بچه داری لباس تنگ ممکنه اذیتت کنه چون مدام باید بلند ی و بشینی و ...

یا به خیاط بگو شاید در کنار آستین زدن بدون اینکه مدل لباس رو خراب کنه برات گشاد کنه

تا آخر ماه راحت میتونی چهار کیلو کم کنید یکم رژیم بگیری

رژیم که هستم ۹۱ بودم کردم ۷۴ تا اخر ماه نهایت بشم ۷۰ 

منظورم این بود لباس ب غلط کردن افتاده کوچیکه چند سایز

خب ما منظورتو از کجا باید بفهمیم وقتی اشتباه بیان میکنی، به هر حال مدل لباس قشنگه اگه زیپش سخت بسته میشه ممکنه از پشت گوشتهای پشت سینت (قسمت زیر و بالای بند سوتین ) بزنه بیرون و قشنگ نباشه،

اینی نمیشه زار زدن که گل زار زدن لباس در تن برای زمانی بکار میره لباس بزرگ ادم باشه خب یه لباس دیگه ...

تا حدودی اندازه اس فقط از پشت یکم در حد ۵ سانت بالا زیپش تنگه  از کناره ها ساسون خورده میشه بین اونا پارچه اضافی گذاشت از پارچه اش ی متر دارم

عذر خواهی میکنم ببخشید گفتم ولی وقتی میگی زار میزنه یعنی به تنتون گشاد هست در اصل باید بگی بهتون تنگ ...

بله تنگ شده😂