اینو قبل زایمانم سایز ۴۰ خریده بودم برای عروسی خواهرم الان سایزم بین ۴۴ ۴۲ هستش اخر ماه عروسی پسر عمه شوهرمه تصویر زیاد با کیفیت نیست 😑رنگش سبزه میخام بدم خیاط استین بدوزه. ولی احساس میکنم تو تنم زار میزنه من کوچیکم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
خب ما منظورتو از کجا باید بفهمیم وقتی اشتباه بیان میکنی، به هر حال مدل لباس قشنگه اگه زیپش سخت بسته ...
ن چاقی من پایین تنه اس بیشتر بالا تنم چندان چاق نیست
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قشنگه منتهی چون بالاتنه لباس سادس شاید ظاهرش خوب رو هم فیت نشه ،بهتره چنتا نگینم ب لبه ی بالا تنه ی ...
چیزی که مد نظرمه این مدله برام در بیاره
اگ میخوای این مدل باشه بنظرم استین و سرشونه نداشته باشه قشنگتره تو تن،اون توری ک رو بالاتنس رو هم بهش بگو قشنگ روی سینه بندازه ک سینه رو برجسته نشون بده تو این مدل انگار یکم بالای سینه قرار گرفته