2777
2789
عنوان

به نظرتون کنکور بدم

71 بازدید | 13 پست

۱۸ سالمه 

امسال کنکور ندادم 

مامانم میگه بخون دانشگاه برو 

به نظرتون بخونم از الان

دوس دارم دانشگاه برم ولی میترسم قبول نشم 

رشتم تجربی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی باید شب وروز بخونی هیچ رشته ایش راحت به دست نمیاد

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

من تمام تلاشمو میکنم انشالله که قبول شم

انشالله ...موفق باشی گل

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

اینک میگی میترسی قبول نشی مثل اینه ک یکی بگه من چون میدونم میمیرم تهش هیچ وقت زندگی نمیکنم

به هر حال یا تهش میشه یا یه چیز دیگ میشه

اما خب قطعا باید تلاش کنی

تلاش کنی یا میرسی یا نمیرسی اما تلاش نکنی مطمئن باش نمیرسی پس تلاش کن

اینک میگی میترسی قبول نشی مثل اینه ک یکی بگه من چون میدونم میمیرم تهش هیچ وقت زندگی نمیکنمبه هر حال ...

حرفت درسته گلم 

ولی بابای من یه آدمی هست که اگه قبول نشم تا آخر عمر قراره بکوبونه تو سرم واس همون میترسم 

حرفت درسته گلم ولی بابای من یه آدمی هست که اگه قبول نشم تا آخر عمر قراره بکوبونه تو سرم واس همون میت ...

میدونی ادم پاش بیفته جواب همه رو میتونه بده همه رو

ولی جواب حسرت و راه نرفته ای ک یه زمانی میتونست بره ولی از ترس قضاوت نشدن نرفت رو هیچ وقت نمیتونه بده