2777
2789
عنوان

بارداری

42 بازدید | 6 پست

خانوما من باردارم ۴ هفتمه دکتر بهم شیاف داده میزارم 

ولی همون از اول بارداری زیر دلم سمت چپ درد گاهی درد تیر میکشه حالا میزنم اینترنت مینویسه بارداری خارج رحمی اینجوریه کسی اینجوری بوده اوایل بارداری ک‌مشکلی نداشته باشه😔

میشه بعدش بیای تاپیک اخرم من اگه تجربشو داشتی راهنمایی کنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام عزیزم ان شاء الله بسلامتی بغل بگیری گل بهشتیتو

میشه منم راهنمایی کنی

چندسالته

با چندبار اقدام باردارشدی؟

از کیت استفاده کردی؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون اینکه سونو بدی شیاف داده؟

اول باید سونو بدی مطمئن بشی داخل رحمیه بعد شیاف مصرف کنی

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

سلام عزیزم ان شاء الله بسلامتی بغل بگیری گل بهشتیتومیشه منم راهنمایی کنیچندسالتهبا چندبار اقدام بارد ...

۱۸ سالمه گلم بعد از ۶ ماه اقدام باردار شدم 

بله از کیت استفاده می‌کردم برای روز تخمک گذاری 

۱۸ سالمه گلم بعد از ۶ ماه اقدام باردار شدم بله از کیت استفاده می‌کردم برای روز تخمک گذاری

میشه بگی نحوه استفاده از کیت چجوریه

و مارک خاصی داره؟