رفتم دکتر داخلی بعد یک ساعت بیشتر منتظر خانم دکتر شدیم تو اوج گرما مطب اصلا ن کولر داشت ن حتی پنکه !ن آب سرد کن ..ب منشی ک گفتیم گفت خیلی ب خانم دکتر گفتم اصلا ن پنکه ن کولر هیچی نمیاره واقعا ادم مریض میشدتو گرما بعد این همه مدت ک منتظر شدیم اخرش دکتر اومد بعدش وقتی نوبتم شد رفتم داخل اتاقش و مشکل اینا گفتم ولی خانم دکتر همش میگف چند کیلویی وزنت چقدر همش نگاه ب پایین تنه میکرد پایین تنه م تپله حالا من واسه سیاهی رفتن چشم اینا سرگیجه رفته بودم اصلا ربطی ب وزن نداشت واقعا حس بد گرفتم حس اینک زشتم بدم اصل قضیه ول کنی بچسبی ب حاشیه تا حالا رفتی دکتر اینجوری پیش اومده ،آخرش گف ورزش کن گفتم والا ورزش میرم خودش خیلی خیلی لاغر بود ب علاوه صورت استخونی خیلی شدید و تو رفته و عمل فراون و پرژل درصورت ،میگفت پاشو ببینم دور کمرت تپله یا لاغره😕😕😕😕 اصلا من مونده بودم چ ربطی داشت خلاصه حس خیلی بد داد بهم ب غلط کردن افتادم چرا رفتم دکتر .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی رو که باعث شرمتون میشه اصلاح کنید.. اگه اصلاح نمیشه ازش شرم نداشته باشید..
والا من کاری نکردم ک شرم کنم یا جور عجیبی نبودم ک شرم کنم ولی مثل خودش نبودم ک بچشم بدوزم ب استخونا بیرون زده اش خوبه منم میگفتم دکتر سوتغذیه داری ! زشته این رفتار زل زدن
والا اصلا هنگ بودم اگ مثل خودش بودم باید میگفتم باشه من ورزش میکنم تو هم یکم نون بخور جون بگیری ولی از شدت لاغری میشکست اینقدر لاغر بود ولی نمیفهمم چرا اینک ب چشام نگا کنه همش نگا ب هیکل بود انگار عجیب غریب باشی !