2777
2789
عنوان

بچه بی مادر خوب بزرگ میشه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست
چرا درمان نمیکنی ؟ داروهای ضد افسردگی خیلی میتونن کمکت کنن البته با تجویز دکتر حتما باید مصرف کنی

فشار زندگی رومع . از همه نظر . انگار یه بار خیلی سنگین رو دوشمه . اخه هر ادمی ام یه ظرفیتی داره من بار زندگی کلا رو دوشمه . کم اوردم . هیچ کسی ام ندارم کمکم کنه

فشار زندگی رومع . از همه نظر . انگار یه بار خیلی سنگین رو دوشمه . اخه هر ادمی ام یه ظرفیتی داره من ب ...

برای همین میگم برو دنبال درمان ، بعضی وقتا لازمه آدم کمک بگیره از بقیه ، با مشاور صحبت کن ، دارو مصرف کن ، بشین جدی درباره زندگیت فکر کن و هر کاری که فعلا خیلی واجب نیست رو بذار کنار ، مسئولیت هات رو تا جایی که میشه کم کن برای یه مدت ، حتما یه کار آرامش بخش پیدا کن برای خودت بسته به روحیت مثلا کار هنری ، نقاشی ، کتاب خوندن ، ببین چه کاری رو دوست داری و توی روز شده فقط نیم ساعت وقت بذار که اون کار رو انجام بدی و توی اون نیم ساعت به هیچی فکر نکن ، فقط به اون کار مورد علاقت برس . ورزش کن حتما ، حتی اگه فرصت و حال باشگاه رفتن رو نداری با برنامه های موبایل ورزشی ، روزانه انجامش بده ، همین فعالیت ورزشی حالت رو بهتر میکنه و مهم تر از همه اینا سعی کن دیدت رو به دنیا و زندگی عوض کنی ، همه ما مسافریم اینجا ، هیچ کس هم نمی دونه فرصتش تا کی هست ، شاید فردا ، یه هفته دیگه ، یه ماه دیگه یا ۱۰ سال دیگه ، بالاخره یه روز تموم میشه ، ولی باید تا وقتی فرصت داری بجنگی برای خودت و عزیزات ، این تنها راهیه که وقتی همه چی تموم شد به آرامش میرسی اما اگه الان و زودتر از موعد بخوای بری ، مُردنت میشه شروع یه زجر ابدی . تک تک لحظه هایی که پسرت توی این دنیا میگذرونه و تو نیستی کنارش رو میبینی ، تمام وقتایی که تنهاس ، بی دفاعه ، بغلت رو میخواد ، به مادرهای بقیه نگاه میکنه و سهم خودش یه جای خالیه بزرگه ، تک تکشون رو میبینی و هیچ کاری ازت برنمیاد ، باور کن تحملش خیلیییی سخت تر از چیزیه که الان میکشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.