2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

81 بازدید | 18 پست

من سه ماهه پریودام بهم ریخته یک ماه میشم یه ماه نمیشم موهای زائدم زیاد شده وزنم بالا میره با ورزش و رژیمم حتی پایین نمیاد خوابم نامنظم شده شبا نمیتونم بخابم همش ضعف میکنم آزمایش تیروئید دادم نرمال بود قند خونم ندارم، ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشم؟؟ 

اشتباه من🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل عید سونو دادم نشون دکتر دادم گفت هیچ مشکلی نیست.

ولی این چیزایی ک ادم توی اینستا میخونه و علائمی ک مینویسن مثل موی زائد و خستگی و چاقی شکمی و پهلو همرو دارم اونموقعم داشتم چطور دکتر تشخیص نداد؟

اینم تنبلیه؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
منم قبل عید سونو دادم نشون دکتر دادم گفت هیچ مشکلی نیست.ولی این چیزایی ک ادم توی اینستا میخونه و علا ...

میگن وزن کم کنی درست میشه، ولی بدبختی اینه وزنم پایین نمیاد بخدا از صبح فقط یه لیوان چای خوردم  هرهفته میرم روی ترازو ۱.۲کیلو افزایش وزن دارم

اشتباه من🥲
میگن وزن کم کنی درست میشه، ولی بدبختی اینه وزنم پایین نمیاد بخدا از صبح فقط یه لیوان چای خوردم هرهف ...

چند سالته؟ وزنت چنده؟

وای منم همینم چیزی نمیخورم اضافه وزن پیدا میکنم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
منم قبل عید سونو دادم نشون دکتر دادم گفت هیچ مشکلی نیست.ولی این چیزایی ک ادم توی اینستا میخونه و علا ...

پریودات منظمه؟ 

من علائم PMS رو دارما ولی پری نمیشم🤦‍♀️

اشتباه من🥲
پریودات منظمه؟ من علائم PMS رو دارما ولی پری نمیشم🤦‍♀️

تا دو سه ماه پیش هر ماه با یکی دو روز اختلاف پریود میشدم

اما الان ۵ روز ۶ روز جلو میندازم

بیشتر با رژیم و ورزش درستش میکننپیش طب سنتی هم بری خوبهدکتر بری فقط بهت قرص میده که خیلی به درد نمیخ ...

دکتر داخلی برم یا زنان

از طب سنتی خوشم نمیاد

اشتباه من🥲
۲۰سالمه قدم ۱۶۰ وزنمم فک کنم ۷۵🤦‍♀️

منم ۲۱ ام

من قدم ۱۶۷ وزنم ۷۰

معمولیم ولی نسبت ب چیزی ک قبلا بودم و نسبت ب خوراکم این وزن زیاده

ریزش مو و جوش صورت و بدن و موی زائدو دیگ نگم برات

من یه ماه میشم یه ماه نمیشم شکمم بزرگ شده😕

باید زودتر بهش رسیدگی کنیم

من هی پشت گوش میندازم