2777
2789
عنوان

شوهرم خستم کرده من با همه چیزش حتی خیانتش کنار اومدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست
چراقهرکرده؟

راستش حدود چن ماه هست که از خیانتش میگذره خیلی حرفا بعش زدم هر روز یادآوری کردم که خیانت کردی تهدیدش کردم فک کن تو این چن ماه هر روز بهش میگفتم تو خیانت کاری نمیدونم شاید به خاطر این نمیاد خونه بهم میگه خونه آرامش ندارم الان حدود چن هفته هست واقعا اذیتش نمیکنم حتی خیانتشو به روش نمیارم ولی نمیاد خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ی مادرش

پس آتیش زیر سر مادر شوهره .یعنی شب ها هم نمیاد ؟ااگه نمیاد برو خونه مادر شوهرت تهدید کن که شکایت می کنی می گی شوهرم کلا نیست منو مثل زنی که شوهر نداره رها کرده‌ اگه ادامه داد تهدیدت عملی کن 

راستش حدود چن ماه هست که از خیانتش میگذره خیلی حرفا بعش زدم هر روز یادآوری کردم که خیانت کردی تهدیدش ...

ی روانشناس میگفت مردا ی مرحله بنام سیلاب احساسی دارن اگ ما زنها خ غر بزنیم دچار سیلاب میشن قاطی میکنن

فک کنم‌پری میشن😂

قانونا آره ولی شوهرم ۵ساله ول کرده رفته شرعا صیغه طلاق نخوندیم هنوز

تاریخ بده و ساعت 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

فقط واسه خواب میاد خونه

با مادرش هم حرف بزن اگه آدمه یا پدرش .بهشون بگو این که میاد اونجا منو تنها گذاشته درست نیست باعث مهر سردی و جدایی میشه مگه شما قصدتون اینه که خدایی نکرده زندگی بچه تون بهم بزنید که بهش چیزی نمی گید 

چرا ول کرده رفته؟

از اول قصدش کلاه برداری بود نامرد بی وجدان 

سنتی اومد جلو شک نکردم زودم اومد خواستگاری قبلش کادو و نامه عاشقانه هم آورد واسم 

جلو مامانم هدیه داد بهم 

باور کردم دوستم داره 

دوروز بعد عقد شروع کرد ب بهانه گرفتن سریعم حرف ب طلاق رسوند ۱سال و نیم زجرم داد تحمل کردم ۳بار سعی کرد سرم کلاه بزاره مقاومت کردم آخر خسته شد یشب دیگ نیومد گفت خونه مجردی گرفته و برو دنبال طلاقت 

گفت ن زندگی میکنم ن طلاقت میدم پول بده تا طلاق بدم منم گفتم نمیدم اونم در رفت نمیدونم کجا 

از تو دادگاه خانواده فرار کرد رفت 

مگه تحقیق نکردین قبل ازدواج؟

ظاهرشون خ مثبت و آروم بود حتی بعد عقد هم کلا خانوادگی آروم بودن زیرپوستی اذیت می‌کرد مثل دخترا بدگویی منو ب مادر خواهرش می‌کرد یا تا دید جاریم دوس ندارم عمدا منو بزور می‌برد خونشون یا اصرار می‌کرد زیردست جاریم بشم 

کلا آزار داشت باهام