2777
2789
عنوان

ولی کاش مریم امیر جلالی مجری عشق ابدی بود👀😂

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتواش چیه این عشق ابدی؟ تیکه هاشو دیدم یکسری دختر پسر شرکت کردن اما نمیدونم این بازی هست؟ قراره چیک ...

چند تا دختر و پسر شرکت میکنن 

با هم حرف میزنن که اگه اوکی بودن با هم برم تو رابطه 

روجی ام که برنده بشه ۳۰ هزار دلار جایزه میگیره 

من ندیدم اینو ولی توی یوتیوب یه تیکه هایی دیدم همش احساس میکنم موهای این دختره طناز واقعا بهم چسبیده یه جوریه 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

چند تا دختر و پسر شرکت میکنن با هم حرف میزنن که اگه اوکی بودن با هم برم تو رابطه روجی ام که برنده بش ...

خب این پسر دخترا چجوری انتخاب میکنن کی با کی باشه ؟

آخه دیدم دوست میشن 

یعنی ممکنه دو تا دوست بشن بعد کات کنن برن با اون یکی؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عناز مگه نبود😂

ترسیدم بگم عناز باز متوجه نشه کیو میگم😭😂 

دختره خیلی رو مخه 

قسمت دیشبو دیدی ؟ 

غیر از اکیپ کفتار هر کی حرف میزد مثل لجن می خندید😐 

رو آب بخندی 

خب این پسر دخترا چجوری انتخاب میکنن کی با کی باشه ؟آخه دیدم دوست میشن یعنی ممکنه دو تا دوست بشن بعد ...

اره با هر کدوم که بیشتر تایپ شون باشه می مونن 

هر کدومم تا حالا چند تا پارتنر عوض کردن