2777
2789

بعد از این چندماه، 

امروز یکم به فکر رفتم با یه پادکست ،

و دیدن و فکر کردن به زندگی خانم های اطراف ، 

که با وجود همسر بداخلاق ،کمی سرد ، یا قسط و قرض و ..هم کار میکنند هم از شوهرشون با اغراق تعریف میکنن و سعی میکنن زندگی رو حفظ کنند ، 

ولی من که همسرم بیشتر کارهای خونه تا الان رو دوش اون بوده ، 

یه غذا یا چایی بذارم کنار بقیه یا تنها کلی تعریف و تشکر 

یچیزی بخوام یا نظرم منفی باشه خیلی دقت میکنه هی میپرسه چی شده ،کدوم میخوای ،هرچی تو میخوای همون بگیرم 

خیلی هم دوندگی و تلاش کرد یکی دوماه آخر تا جشن عروسی فوق العاده باشه ،هر چی رزرو شده بود از بهترین های شهرمون بود ...

اما من همچنان چیز مثبت نمیبینم ، ناراضی ام ،شک دارم ، سرد میشم و کنار میکشم ، 

واقعا الان که فکر میکنم ۸۰درصد زحمت و تلاش و محبت رابطه از طرف اونه ،همیشه هم میگه تو باشخصیت ترین و بادرک ترین زن جهانی😅

ولی خب این یه هفته چندبار گفته نمیدونم چرا یکم عوض شدی اهمیتی ب نظرات و حرفام نمیدی

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر تویی

نمیدونم بالاخره بعد مدتها از یه زاویه دیگه نگاه کردم،

تا الان همه اش غر میزدم وای شوهرم بده میخوام طلاق بگیرم فلان 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

نمیدونم بالاخره بعد مدتها از یه زاویه دیگه نگاه کردم،تا الان همه اش غر میزدم وای شوهرم بده میخوام طل ...

دوسش نداری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

خدا حفظشون کنه براتون قدرشونو بدونید اینکه میگید اون مدل خانما از زندگیشون تعریف میکنن حتما خیلی خوشبین و قدرشناسن که ویژگی خوبیه آرامششون بیشتره

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

ببین اسی مغز اینجوریه ک کلا میخواد ب چیزای منفی توجه کنه

چون میترسه هر نکته منفی خطری برای بقاش باشه 

پس باید کنترل نغزتو بدست بگیری روی چیزای مثبت و خوبش توجه کنی سعی کنی زندگیتونو قشنگ تر کنی گرم تر کنی بهتر کنی

نه اینکه هی نقص ها رو ببینی یا بترسی یا هی شعار بدی. 

زندگیتو سعی کن شیرین کنی ازین ببعد ب نظراتش بیشتر توجه کن. ارزش چیزی وقتی داریش خیلی کمتر میشه نسبت ب وقتی نداریش پس قدرشو بدون 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

ببین اسی مغز اینجوریه ک کلا میخواد ب چیزای منفی توجه کنهچون میترسه هر نکته منفی خطری برای بقاش باشه ...

بله درست میگی ، 

آخرش با این حجم از نارضایتی و منفی نگری ام ، یه سال نشده زندگیمو خراب میکنم ...

چون یکی دوبار هم دعوا کردیم تو عصبانیت گفت تو غرور کاذب داری همیشه من کوتاه میام

بله درست میگی ، آخرش با این حجم از نارضایتی و منفی نگری ام ، یه سال نشده زندگیمو خراب میکنم ...چون ی ...

کتابای راجب زناشویی مطالعه کن مثلا کتابای جان گری یا گتاب قوانین ازدواج و ... یا مشاوره برو

فکر بد هم نکن. زندگی متاهلی مث ی دونه ای هست ک کاشتیش. هی باید ب این دونه برسی اب و نور و ... بذی یعنی همیشه محبت و عشق و درک و صمیمیت و ... بدی بهش تا رشد کنه. وگرنه از بین میره . 

من یادمه قبلا میگفتی شوهر من کوه تستوسترون و کلی تعریف میکردی و این حرفا . همون دیدو داشته باش بازم. 

و اینکه شاید چشم خوردی هی ازش تعریف کردی سعی کن جایی پزشو ندی و ازش خوب نگی ممکنه کسی آه بکشه و اون برگرده تو زندگیت . موفق باشی ایشالا 😍 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

کتابای راجب زناشویی مطالعه کن مثلا کتابای جان گری یا گتاب قوانین ازدواج و ... یا مشاوره بروفکر بد هم ...

ممنون عزیزم

بله این هم درست میگید این مدت خیلی همه توجه کردن و زندگی و کارامون تو چشم بود