2777
2789

بازم پشیمون شد که من برم اینا بهش پیامک دادم امروز ده ساله نذاشته بچون شه تا این حد مردده .یه سالم هست رسما عین مهمون موندم خونش سر تنوع طلبی میخواد جدا شه میگه بدون دلیل اینهمه ادم جدا میشن ماهم بشیم چی میشه دوس دارم تجربه کنم ...این کلی بود گفتم حرفا امروزمون اینه 

تو نهایت پشیمون شدنت میخواد یه ماه باشه خوش بینانه ترین حالت ممکنت میخواد شیش ماه باشه ببین محسن زندگی مسخره بازی نیس تو هر روز یه مودی بگیری یکاری کردی من دارم عذاب میکشما اما بخدا قسم دل زدم کردی همش دوس دارم جدا شم فقططططط از بلاتکلیفی راحت بشم قبلا امید داشتم درست بشی اما دیگه خودت یه سال کار کردی دیگه امید نداشته باشم مغزم خودکار دیگه امید داشتن رو از سرم بیرون کنه 

بیرون یکی ببینی درجا نظرت عوض شه یه بار ارایشم زیاد خوب نباشه نظرت عوض شه .تو نمکدون خالی باشه نظرت عوض شه .دوست بگه بریم مهاجرت کنیم نظرت عوض شه چون تو رسمی زن نداری که به این فکر کنی من زن دارم نمیتراحته چون همیشه دکمه رد کردنم همیشه هر زمان دست .  

کافی یه درد داشته باشم بجا اینکه عین شوهر کنارم باشی .. با نفرت ... دیگه از زندگی کردن میترسم همه زندگیم شده پر استرس 

هر وقت سالمی زیبایی هستم کوچکترین کمبودی باشه با نفرت .. ..زندگی یه عمره توش خوشی هست نا خوشی هست تا وقتی سالم سلامتی جونی هستم نیستی نیستم من از پیر شدنمم میترسم دیگه الان جونم زیبایی دارم اینجوری..با گوچیکترین کاستی ... اونموقع قشنگ یه هوو میاری بغل دستم  

دختره ده سال پیش میخواست بره شوهره نمیخواستش موقع رفتن نذاشته بره ده سال بعد بازم تو همون خونه هستن یه هوو اورده سرش .یکار کردی بخصوص این یه سال منقبلا ها الکی دل خوش میکردم رویا میبافتم اما الان با وجود غمم درد قلبم گریه هام تو تنهایی بغضم اما نتونم دیگه رویا ببافم امید توم از بین بردی یه روز خواستم امید ببندم اومدی سرکوبم کردی هههه دل خوش نکنننن راضی به جدایی نیستم اما دیگه امیدی بهت ندارم عین کسی که میترسه پشتش یکی هست اما دلش بهش قرص نیس و میدونه رسما خالی ، خالی بود بهترم بود اون ادم هر لحظه ممکنه هولتم بده .تموم تنش از استرس ترس غمم میلرزه دقیقا همینم من با حسرت نگاه میکنم وقتی میبینم داداشت داره تو جمع حرف میرنه با زنشم حرف میزنه یا به فکر اینه به زنش میگه، گفتی گرمته بیا بیا اینجا ..،اما تو من بمیرم بمونم برات مهم نیست چه برسه دغدغت این باشه من گرمم سردمه شاید یهو داداشات بهم یه توجهی کنن به عنوان زن داداش یا یه ادم .اما توووووو نههههههههههههه

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر کار باز مود موندنم گرفت بهش تو جپاب اینا گفتم

شما خودت اگه ثبات داشتی هزار باره از این مرد جدا شده بودی 

ابن پیامک های طولانی برای مردها دو ریال ارزش نداره 

توی عمل نشون بده و جدا بشو 

دنبال چی میگردی توی این مرد ؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

کسی فهمید اسی چی نوشته؟ اکثر تاپیکاش سبکش همینه. فکر کنم خارجیه تو ترجمه مشکل دار می نویسه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

شما خودت اگه ثبات داشتی هزار باره از این مرد جدا شده بودی ابن پیامک های طولانی برای مردها دو ریال ار ...

همش میترسم خر شم پام بلرزه بازم بمونم عمرم هدر بره هر چی اللن بیشتر از همیشه دوس دارم جدا شم اما باز ته دلم یه چی میگه نکنه داری اشتباه میکنی نه جدا نشو هی کرم میریزه اما درصدش از همیشه خیللللی کم شده قبلا هشتاد درصد بود الان شده ده درصد 

این کاری که تو میکنی اسمش درد و دل نیس تو دیونه شدی با این تاپیک ها که میزنی هرکی تاپیک های تورو بخونه متوجه میشه شوهرت دوستت نداره بعضی آدمها بی دلیل از بقیه متنفرن شوهر توم همین ازت متنفره آدم خوبی نیس اصلا متعلق به تو نیس تو فقط هرروز داری آزار میبینی مثل ی آدمی که خودزنی میکنه اونجوری دست از خود زنی هم برنمیداری تو دوس داری این زندگی سگی رو 

کسی فهمید اسی چی نوشته؟ اکثر تاپیکاش سبکش همینه. فکر کنم خارجیه تو ترجمه مشکل دار می نویسه

الانم گوشیم خراب به زور بخدا تایپ میکنم نوشته هام تغییر میده خود به خود اما کلی عادتمه تایپ میکنم نگاه نمیکنم چی نشتم یهو ارسال میرنم بعد ارسال میشینم میخونم میبینم خودمم توجه نمیشم وای چزا اینجا درست نکردم باید این عادت به خودتم بدم موقع تایپ با عجله تایپ نکنم نوشته هم چک کنم دیدم همه رو تایپ میکنن همش چششون رو نوشتس مدام چک میکنن من نمیکنم اصلا