2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خشک و جدین

191 بازدید | 13 پست

معمولن چ مشکلاتی ت زندگی باهاشون دارین

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

از نظر جنسی چطورن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ندارم هنوز😑😂

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره همسر من بیرون جدی ومغروره اما توخونه مهربون و فداکار.....نمیشه مقایسه کرد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

شوهر دختر داییم خیلی جدی هس اما برا زنش اینجور نیسبه قول معروف بقیه رو میبینه مث سگ پاچه میگیره زنش ...

باز خوبه برا خانمش اوکیه

شوهر دختر داییم خیلی جدی هس اما برا زنش اینجور نیسبه قول معروف بقیه رو میبینه مث سگ پاچه میگیره زنش ...

کاش ازش میپرسیدی رمز موفقیتش چیه

همسر من سرکار و بیرون با بقیه خیلی خشک و جدی هست حتی با بچهامونم جدی هستبین خودمون ن اصلا

از نظر رابطه خوبه یا سرده

شوهرش واقعا عاشقشه جنتلمن هم هستشدختر داییم خیلی با شوهرش خوب رفتار میکنه ی جورایی مث دوتا دوست صمیم ...

اها پ اوکیه

اصلا خوشم نمیاد از کسی که خشک و جدی و مغرور و بد اخلاق و اخمو تو جامعه هست 

آدم‌خوبه لبخند داشته باشه اما حد خودشو و بقیه رو با خودش حفظ و مشخص کنه 

از اینا که اخم میکنن و بد اخلاقن و فکر میکنن همه دنبالشونن و کشته مردشون هستن خوشم‌نمیاد

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اصلا خوشم نمیاد از کسی که خشک و جدی و مغرور و بد اخلاق و اخمو تو جامعه هست آدم‌خوبه لبخند داشته باشه ...

شوهر من بیرون همینه. تو خونه هم خوش اخلاق نیست بعد کلا تو خودش هست میریم بیرون با مردم اصلا دعوا داره تو خونه هم با بچه هام خوب نیست با من بد موقع خواسته هاش خوبه بعدش همونه کلا به احساسات ادم اهمیت نمیده همه چی رو هم ربط میده به پول. میگه اگر پولدار بودم خوب بودم در صورتی که بعضی موقع ها پولش هم کم نبوده ولی ایشون همون بداخلاق بوده