2777
2789

دادگاه اول به توافق نرسیدیم...

حالا پرونده نفقه م رو چند روز دیگه میره برا نظارت و کارشناسی 

تا کارشناس اعلام کنه چقدر باید نفقه بهم بده 

حالا این ماه یک میلیون زده 

بهمم پیام داده بابت مهریه شهریور ماه 

کم نیست به نظرتون ؟؟

میخوام بهش پیام بدم بگم مبلغ کمیه دیگه چیزی به حسابم واریز نکن تا تشخیص کارشناس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به وضعیت خودت داره سطح تحصیلات وضعیت شغلی و خانوادگی 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حالا تا دادگاه همینو بگیر

مردا ببینن نفقه مبلغش زیاده همونم بهت نمیدن و اذیتت میکنن

شوهر خواهر من ۲ ساله نفقه ی ۲تا بچشو نداده.شکایتم کنی انقد دوندگی داره که چی

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

حالا تا دادگاه همینو بگیرمردا ببینن نفقه مبلغش زیاده همونم بهت نمیدن و اذیتت میکننشوهر خواهر من ۲ سا ...

آخه شنیدم اگه نفقه نده غیابی میتونی طلاق بگیری و 

حبس داره برای آقا

بستگی به وضعیت خودت داره سطح تحصیلات وضعیت شغلی و خانوادگی

من دیپلمم ولی از نظر مالی چندبرابر بهتره از اوناییم 

شرایط زندگیم خونه پدرم بهتره 

نمیدونم مگه گردش مالی پدر دختر رو هم میگیرن؟

یک اینکه مهریه با نفقه فرق داره !

دو اینکه ایشون زرنگی کرده ی مبلغی واریز کرده که کیفری محکوم نشه (نفقه دو نوع رسیدگی میشه یکی کیفری یکی حقوقی)

سه اینکه به عقل نی نی سایتی ها برنگردونی پولو ها مقصر میشی:/

چهارم اینکه تهش که کارشناس ی مبلغی رو مشخص کرد جمع میزنن چیزی که واریز کرده ازش کم میشه مابقی رو باید واریز کنه پس هیچ عکس العملی نشون نده

یک اینکه مهریه با نفقه فرق داره !دو اینکه ایشون زرنگی کرده ی مبلغی واریز کرده که کیفری محکوم نشه (نف ...

ممنون عزیزم...

ماه پیش هم که دادگاه بود پونصد هزار تومن بعد دادگاه زد برام🤦🏻‍♀️

تو ثنام نوشته ۸ شهریور نظارت بر پرونده یعنی همون کارشناسی؟؟

الان به نظرت جواب پیامشم ندم؟ 

پیام داده ی تومن بابت نفقه شهریور ماه