2777
2789
عنوان

واقعا حوصله سال جدیدو ندارم

110 بازدید | 16 پست

الان میری مدرسه یکی یه لبوبو از کیف آویزونه ماگ های ترند پیکمی بازی افسرده بازی جو زده های ونزدی ددی های مسخره واقعا امسال سال سختیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اینچیزا لرام مهم نیساضلا ب همچین چیزایی حسادت نمیکنم و بچگیمم نکردم مهم فرهنگ و شعوره مه خیل ...

حساعت نه آخه میرن رو مخت یکی پیکمی یکی ددی یکی همش انگلیسی حرف میزنه میرن رو مخم

اینایی که گفتئ چی هستن نمیدونم

فکر کنم پیکمی همون [ فقط من خوبم ، همه بَدن ] ، ددی هم یکی ادای پسرا و مردا رو در میاره 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝