2777
2789
عنوان

یعنی مشکل داشته ازمایشم

204 بازدید | 43 پست

امینوسنتز دادم گف جواب‌اولیه رو پیامک میکنیم یه هفته ای جواب کاملشم یک ماه دیگ دیگ. الان یه هفته شده پیام دادن جواب‌اماده س با فیش صندوق بیایید تحویل بگیرید.اگ ایطوره یعنی جواب کامله هست ک دیگ گفته فیش بیارید میگم حتما مشکل داشتم ک دیگ اورژانسی انجامش دادن😔😔

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

احتمالا جواب اولیه باشه 

فیش رو برای شماره پذیرش میخوان ، بهتون برمی گردونن

چون آمینو امکان نداره جوابش زودتر از دو هفته آماده بشه 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بعضی آزمایشگاه ها زودتر آماده میکنن...شاید سرشون خلوته بوده زود آماده شده

اتفاقا اینجا دولتی بود نمیدونم بخدا امیدوارم جواب اولیه باشه

نه عزیزم احتمالا جواب اولیه باشه فیش رو برای شماره پذیرش میخوان ، بهتون برمی گردوننچون آمینو امکان ن ...

اره خیلی میترسم اخه بچه های نی نی سایت میگفتن جواب اولیه ی هفته ای هست اون کامل حداقل ۱۴روز

کسی تجربه ای داره جواب اولیه رو بهتون زنگ زدن یا رفتید تحویل گرفتید منفی و مثبت بودنش چجوریه من گفتم اگ منفی بود حداقل زنگ میزدن

اره خیلی میترسم اخه بچه های نی نی سایت میگفتن جواب اولیه ی هفته ای هست اون کامل حداقل ۱۴روز

کاملش کشت و شمارش داره 

زودتر از دو هفته آماده نمیشه 

ولی جواب اولیه بین ۴ روز تا یک هفته حاضره که قابل اعتمادم هست

برو بگیر ان شاالله نی نیت سالمه 

برای چی آمینو دادی ؟؟ ان تیت بالا بود ؟؟؟

کاملش کشت و شمارش داره زودتر از دو هفته آماده نمیشه ولی جواب اولیه بین ۴ روز تا یک هفته حاضره که قاب ...

اره عزیزم۴ ساعت دیگ میرسم راه افتادم یه استان دیگ داده بودم ان تیم۳ بود خیلی میترسم امیدوارم بد نباشه

اره عزیزم۴ ساعت دیگ میرسم راه افتادم یه استان دیگ داده بودم ان تیم۳ بود خیلی میترسم امیدوارم بد نباش ...

اووووه 

ان تی ۳ چرا آمینو دادی ، سلفری می دادی دیگه 

چقدر نامردن بعضی دکترا ، میندازن تو سیکل آمینو

ازدواجتون فامیلی بوده ؟؟؟

تو خانواده هاتون نمونه سندرم داشتید؟؟؟؟

چن سالته؟؟؟

از همین الآن بهت میگم نی نیت سالمه❤️

اووووه ان تی ۳ چرا آمینو دادی ، سلفری می دادی دیگه چقدر نامردن بعضی دکترا ، میندازن تو سیکل آمینوازد ...

نه اصلا نداریم گف زیر۳ سلفری میدن تو مستقیم برو امینو 

فامیل هم نیستیم ۲۵سالمه بچه اولمم سالمه

میذونی چیه ابجی من استرس گرفتم چون همه میگفتن بهشون زنگ زدن شفاهی گفتن جوابو خوب بوده اینا بمن زنگ نزدن میگم حتما مشکل داشته