2777
2789

بهش میگم اسم انتخاب کنیم میگه خودت انتخاب کن گفتم ینی چی گفت ما اینطوری هستیم که دختر برامون مهم نیست گفتم پس چرا خواهرزاده هاتو که دخترن دوست دارین گفت همش ظاهری اونا برای خانواده شوهرشن.یکم سر به سرش گذاشتم برگشت گفت سیسمونی هم هیچی نمیخوام بخرم(اصلا بحث سیسمونی وسط نبودا) منم گفتم نگیر.من خودم شاغلم بچه ها ولی بیشتر پولامو آقا ازم میگیره میگه بهم بده چک دارم قرض دارم قسط و کوفت دارم منم تا الان تا جایی که تونستم کمکش کردم.پول خرج خودم نکردم که آقا قسطاشو بده.یه وام برداشته من دارم قسطشو میدم.بهش گفتم من پس انداز برام نمونده از بس بهت پول دادم سیسمونی رو تو باید بگیری.اول چون فکر می‌کرد پسره گفت آره میگیرم الان اینطور شده.خیلی احمقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر. دختر. دختر. فقط صبر کن بیاد.. قسم میخورم هربار که بغلش می‌کنی از خودت می‌پرسی چه خوبی کردم خدا این پاداش رو بهم داد..

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚

مگه عصر حجره هنوز از این ادمای عقب مونده پیدا میشن! 

حالا پسر باشه چه گلی به سرتون میزنه که دختر نمیتونه!

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)