2777
2789
عنوان

شوهرم همش ضرر مبکنه چیکار کنیم

118 بازدید | 12 پست

میخاد بهتر کنه بدتر میشه

پولیم نداره

پیک موتوریه

چیکار کنم دعایی هست مردم دیگه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با دعا که نیست. اگر می تونی مدیریت مالی رو بگیر دست خودت. بگو پس انداز می کنم یا چیزی شبیه این. خودت ...

تو ی شهر دیگه من باید خونه رهن بره تا پولم ازاد بشه

ولی مستاجر نسست

من برم اونجا میرم سرکار اللن ۲ماه اوار خونه داداشمم با ۲تا بچه

برای اینکه بتونیم بریم پیش شوهرم دعایی نیست؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خودت شاغلی؟درامد همسرت چقدره؟

نه 

منتظرم خونه رهن بره بتونم برم پیشش اونجا برم سرکار

چی بگم برای درامدش

از قبل عید برای ما پول نفرستاده

نه منتظرم خونه رهن بره بتونم برم پیشش اونجا برم سرکارچی بگم برای درامدشاز قبل عید برای ما پول نفرستا ...

مطمئنی درامد نداشته؟؟؟مگه میشه ۶ ماه پیک باشی و پولی درنیاری

بهش بگو اسنپ باکس بره خیلی بهتر از اینکه ۶ ماه خرجی زن بچه در نیاری اسنپ باکس روزی ۵۰۰ ۶۰۰ درامد داره کمترین ساعت کار البته

شوهرت کدوم شهر کار میکنه؟ببین من حس درستی به این قضیه ندارمیکی رو بفرست سراغ شوهرت

شوهرم ی مقدار مشکل کلامی داره، زبان روانی نداره، ی دستشم علیل شده، موهاشم سفید شده،پیک موتوریم هست، کسی دوربرش نمیره،

خودش بی عقله ضرر میرسونه 

مطمئنی درامد نداشته؟؟؟مگه میشه ۶ ماه پیک باشی و پولی درنیاریبهش بگو اسنپ باکس بره خیلی بهتر از اینکه ...

۴ماه پیش با قسط قرص موتور خرید پول موتور میداد بعد تصادف کرد ب دوچرخه ایی زد پول دیه اونو میده