2777
2789

میشه بعدش بیای تاپیک اخرم من اگه تجربشو داشتی راهنمایی کنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته عزیزم 

چندبار اقدام کردی؟

از کیت تخمک گذاری استفاده کردی؟

میشه یادم بدی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

۲۷سال هشت ماه اقدام، نه سونو میرفتم برا تشخیص روز تخمک. گذاری

یعنی دکتر سونو مینوشت؟

میشه بیشتر برام توضیح بدین 

ببخشید ممنون میشم 

الهی خیر ببینی 

برای منم دعا کن توروخدا 

یعنی دکتر سونو مینوشت؟میشه بیشتر برام توضیح بدین ببخشید ممنون میشم الهی خیر ببینی برای منم دعا کن تو ...

عزیزم من تنبلی تخمدان پلی کیستیکم، دکترم امپول تخمک گذاری و ازاد سازی مینثشت مثلا میگفت فلان تاریخ بعد امپول باید بری سونو منم میرفتم بعد ازاد سازی میزد و روز بعدش به مدت سه چهتر روز یک روز درمیان اقدام میکردم بله دکتر مشخص میکرد تاریخ سونو

شما چند وقته اقدامی چن سالته

عزیزم من تنبلی تخمدان پلی کیستیکم، دکترم امپول تخمک گذاری و ازاد سازی مینثشت مثلا میگفت فلان تاریخ ب ...

عزیزم علائم نداری هیچی؟ فقط پریودت عقب افتاد فهمیدی بارداری؟ منم ۳ ماه اقدامم و هیچ علائمی ندارم امید داشته باشم هنوز؟😕

عزیزم من تنبلی تخمدان پلی کیستیکم، دکترم امپول تخمک گذاری و ازاد سازی مینثشت مثلا میگفت فلان تاریخ ب ...

۳۶ سالمه تقریباً ۶ ماه

عزیزم علائم نداری هیچی؟ فقط پریودت عقب افتاد فهمیدی بارداری؟ منم ۳ ماه اقدامم و هیچ علائمی ندارم امی ...

تازه اول راهی گلم تو بارداری باید صبر داشته باشی حتی بیبی چک هم اول راهه بقیه دردسرا بعد بیبی چک شروع میشع مثله وای کیسه جنین کی تشکیل میشه وای زردش کی تشکیل میشه قلبش بعد سه ماه استرس سالم بودن در کل خیلی کار داری هنوز

سر اولی هفته ۷.۸ 

برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...