2777
2789

اونایی که نوشتن باورنمیکنن خیلی ساده هستن

توی این دوره زمونه ای که فیلمشون پخش میشه توخیابون میچرخن بر*ه*نه این‌که دیگه چیزی نیست

واینکه من خواستم باپلیس تماس بگیرم شوهرم نزاشت گفت شر میشه حتی خواستم فیلم بگیرم بازم نزاشت واقعا موندم چیکارکنم خواستم برم باهاش صحبت کنم گفتم من بی زبون معلومه اونم سلیطه س نزنه منو خوبه اینا که حیا ندارن بی آبرو هم هستن ازشون همه چی برمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تلفن عمومی با پلیس تماس بگیر یه فامیل الکی هم بگو پیگیری نمیکنن کی زنگ زده

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

اون باید متوجه ی ساختمون باشه پس کارش از قصده... والا من حیاطم میرم چادر میپوشم کسی دید نزنه... اون معلومه دنبال یه چیزیه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

ولی یه سوال بقیه همسایه ها چی؟با اونا هماهنگ کنین شکایت کنین از محله بندازینش بیرون

ما تقریبا چندماهه اومدیم اینجا باهمسایه ها اشنا نیستم صحبت نکردم تاحالا🥲

زنگ بزن ۱۱۰ کار دیگه ای نمیتونی بکنی

شوهرم نمیزاره

حتی به فکرم رسید یه رفیق دارم سرش واسه دعوا درد میکنه زبون‌داره دومتر  بهش بگم‌بیاد بره باطرف حرف بزنه بگه یبار دیگه این وضعی بچرخی زنگ میزنم پلیس چون‌مال اون‌محله نیست براش بدنمیشه رفیقم

اون باید متوجه ی ساختمون باشه پس کارش از قصده... والا من حیاطم میرم چادر میپوشم کسی دید نزنه... اون ...

اخه درد منم همینه من یه مدت پرده نداشت اشپزخونم بقران سرلخت حتی میرفتم اول نگاه میکردم کسی نباشه چجوری انقدر ادم‌میتونه بی حیا باشه 

اخه درد منم همینه من یه مدت پرده نداشت اشپزخونم بقران سرلخت حتی میرفتم اول نگاه میکردم کسی نباشه چجو ...

زنک بزن پلیش اونکه ننیدونه کدوم طبقه این یا نامه بنداز تو حیاطش

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

زنک بزن پلیش اونکه ننیدونه کدوم طبقه این یا نامه بنداز تو حیاطش

خونش سه طبقه س اونم طبقه بالا روی پشت بومه خونش😑حتی درخونشم باز میزاره که بازم دید داره 

خونش سه طبقه س اونم طبقه بالا روی پشت بومه خونش😑حتی درخونشم باز میزاره که بازم دید داره

تنها راهش پلیسه... شجاعت داشته باش و بگو اون ننیفهمه تویی