2777
2789
عنوان

چطور همسرم رو تو دست خودم نگه دارم

191 بازدید | 18 پست

بگید دوستان  

همسرم خوبه و   یکسال نیس با همیم

میخام جوری باشه ک تو دستم باشه  محکم نگهش دارم  

البته  سرش توولاک خودشه  و مهربونه

چطور خدم رو پیشش ملوس کنم  دلبری کنم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل مادر نباشی براش 

ماها دوس نداریم یه نفر دائم بگه بیا بشین بخور بپوش اینکار کن 

پس سمج نباش 

خودتو به هرکاری واری مشغول کن تا اون بیاد و خاطر خواهت بشه

نه همش بچسبی بهش و ....

خدایا شکرت 

سلام عزیزم خوبی؟ 

راستش با توصیفاتی که از همسرت گفتی، فکر کنم بهترین راه همون روش اقتدار دهی باشه که روی اکثر اقایون جواب میده

یه سرچ در موردش کن

( خیلی ناراحت شدم وقتی متوجه شدم شوهر دومت هم اینطور شده و قضیه ی دخترکوچولوت... چون در جریان خواستگاریت بودم که خیلی خوشحال بودی واقعا ناراحت شدم)

🙂🙂

مگه چند وقته طلاق گرفتی ک ۱.۵ ساله با این هستی؟

گلم  چهار ساله   ازش جدا شدم  از همسر سابقم    نزدید دو ساله مجردم رسما 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

به دست و پاش نپیچ. عزت و احترام بزار و الکی غر و نق نزن دوستش داشته باش و همش بوسش کن و ازش توقع بیجا نداشته باش لوس بازی الکی و دروغینم. نداشته باش ازش حساب کتاب نخواه همش نگو مامانت چی گفت آبجی گفت الکی هم نیا غیبت کسی رو بکن و چشم و هم چشمی الکی نکن 

تو جامعه و فامیل هم جوری نباش که به غرور و غیرت و عزتش لطمه بخوره و ازانتخاب شما احساس خجالت کنه همین که به خاطر شما سرش بالا باشه مثل موم میشه تو دستت

والا مردا هم آدم هستن و هیچ کس دلش نمیخواد برده ی کسی باشه همون جور که ما زنها دلمون نمیخواد

گلم چهار ساله ازش جدا شدم از همسر سابقم نزدید دو ساله مجردم رسما

اها دخترت مگه ۲ساله نیست،

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد