2777
2789
عنوان

چیکار کنم پسرم بتونه از پس خودش بربیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
کارِ خوبی میکنی پیشش باش چون وضع جامعه یه جوریه نمیشه بچه رو تنها گذاشت

اره کنترلش نمیکنم ولی چشمم بهشه همش 

لعنت بیاد ب جامعه امون پر از مریض های جنسی و روانی شده طفلک بچه های معصوممون

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم پسرمو مدرسه خصوصی ثبت نام کنم ولی گفتم بزار تو جمع باشه بخاطر همون بردم دولتی امسالو

خصوصی و دولتی همشون همینن خوبکردی 

خصوصی دخترونه هس خواهر زادم میگع یه بی ادبایی هستن

خدایا شکرت 

حرفتون خیلی درسته من هیچوقت بهش نگفتم ترسو اتفاقا باهاش صحبت کردم میگه دوست دارم باهاشون دوست شم باز ...

خیلی خوبه ترسو تاثیر مخربی میزاره

خوب پس بهش یاد بدید ادم خوب و بد وجود داره گاهی بعضی ادم ها اونجوری ک ما میخوایم نیستن.. یعنی قرار نیست همه ادم ها خوب باشن

تربیت درستی نداشتن یا ذاتشون خوب نیست

الان موقعیت خوبی هست ک براش توضیح بدید تو انتخاب دوست دقت کنه و هرکس احساس بی ارزشی بهش داد توهین کرد باید اخطار بده و درنهایت حذف کنه

اون ارزشمنده و لیاقت بهترین دوست ها رو داره.. 

یادبگیره اول دفاع مقابله کنه

و اجازه توهین نده و در نهایت فاصله بگیره

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس 

خصوصی و دولتی همشون همینن خوبکردی خصوصی دخترونه هس خواهر زادم میگع یه بی ادبایی هستن

عه اره البته ی چندتا از بچه های اقواممون بچه هاشون میرن خصوصی خیلی با ادبو درست و حسابی نیستن😁

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خیلی خوبه ترسو تاثیر مخربی میزارهخوب پس بهش یاد بدید ادم خوب و بد وجود داره گاهی بعضی ادم ها اونجوری ...

خب چجوری دفاع کنه اونا بی ادبی میکنن حرف زشت میزنن پسر من بلد نیست 

میزننش هولش میدن خاک پرت میکنن با دوچرخه اشون میزنن بدوچرخه پسر من اخه پسر من این کارا و بلد نیست چجوری دفاع کنه بهش گفتم هروقت اینکارو کردن ازشون دوری کن مثل اونا نباش فقط خودم این ب ذهنم رسید ولی اونا پررو تر شدن 

میدونین همه شون شبیه همن بعد از اولم با هم تو کوچه بودن تیم شدن تازه پسر من گاهی میره بیرون اینجوری میکنن

خب چجوری دفاع کنه اونا بی ادبی میکنن حرف زشت میزنن پسر من بلد نیست میزننش هولش میدن خاک پرت میکنن با ...

خوب ببین همین ک جواب نمیده باعث میشه اونا پرو تر بشن یعنی به خودشون اجازه بدن توهین کنن چون فکر میکنن پسر شما قدرت دفاع نداره

بنظرم باید یاد بدی چشم تو چشم بشه. و مستقیم بهشون بگ اینجوری باهام صحبت نکن چندبار قاطعانه باهاشون رفتار کنه

جسارت و شجاعتش ببین خودشون عقب میکشن

همون پست اول توضیح دادم خیلی بهش فشار نیار باهاش صحبت کن 

ببین نظر خودش چیه ایا میتونه راهی پیدا کنه دیگ کسی مزاحم نشه؟ اگر نمیتونه میتونید بهش کمک کنید و شما جواب اون بچه هارو بدید

ببین الان توانایی دفاع از خودش داره؟ 

راجب احساسش بپرس بگو میدونم ناراحتی میدونم خیلی اتفاق بدیع ادم احساس بدی پیدا میکنه وقتی کسی تحقیرش میکنه توهین میکنه احساسات درک میکنم حالا بیا باهم صحبت کنیم بیینیم چطوری میتونیم جواب اونارو بدیم ک دیگ مزاحم نشن

اگر خودش راه حلی داشت ک چه بهتر

اگر نداشت میتونی چندتا ایده بهش بدی

مثلا چطوره این سری مثل خودشون رفتار کنی وقتی توهین کردن سریع یه جواب کوبنده بدی؟

خودت چجوری راحت تری

میخای من بهشون بگم دیگ کارشون تکرار نکنن؟!

با میخای ندیده بگیری رفتار اونارو با کدوم حالت بهتره؟ 

هر تصمیمی بگیری من بهش احترام میزارم و براش ارزش قائل هستم

.. چون هنوز سن کمی داره بهتره بهش فشار نیارید و فقد یکم راهنمایی کنید با همدلی کردن 

بعدا چند وقت بعد داستان هایی ک بچه های شجاع ک موفق شدن از خودشون دفاع کنن براش بخون 

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس 

خوب ببین همین ک جواب نمیده باعث میشه اونا پرو تر بشن یعنی به خودشون اجازه بدن توهین کنن چون فکر میکن ...

خیلی ممنون از وقتی که گزاشتید خیلی حرفاتون درسته باهاش صحبت میکنم حتما❤️❤️🌷🌷

میدونید مشکل اینجاست که خودمم از بچگی مدلم همین بوده جلو دوستام خیلی کوتاه میومدم مبادا که تنها بمونم الان بخاطر اینکه پسرم مثل من نشه خیلی تلاش میکنم🥲