2777
2789
عنوان

از فکر جن‌گ دوبار پنیک کردم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یه بچه ی ۱۸ ساله چه توقعی هست واقعا 💔 البته اگه رتبم بهتر میشد میزدم پزشکی در هر حال فرقی نمیکرد

همه پرستارا از ۱۸ سالگی شروع میکنن خوب 

روحیتو ببر بالا ، بنظر من کادر پزشکی خیلی باید دل گنده باشن پس فردا انواع اقسام مریضا با زخمهای عمیق و سطحی با سوختگیهای مختلف و عفونت و ... میارن میذارن جلوت باید دلشو داشته باشی 

🤍🌱
منم میگم نمیشهمگه الکیهاین همه خسارت دیدن دو طرفاونوریا اگ میخواستن ادامه بدن همون موقع میزدن تموم م ...

دقیقاا،

منم اوایل میترسیدم بشه الان مهم نیس

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

با این روحیت عجیبه پرستار شدی

دیگه از بچه ۱۸ ساله چه توقعی هست💔 البته رتبم بهتر بود میزدم پزشکی زیاد اوضاعم فرقی نداشت بازم باید میرفتم بیمارستان 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

کلا بد نیست پرستاری یه دفه جنگی چیزی بشه اینش بده وگرنه در کل بد نیست

پس مادر بشی میخوای چکار کنی؟

من ک مادرم همش نگران بچه هامم بخدا مجرد بودم از هیچی نمیترسیدم الان ب خاطر بچه هام حساس شدم 

دیگه از بچه ۱۸ ساله چه توقعی هست💔 البته رتبم بهتر بود میزدم پزشکی زیاد اوضاعم فرقی نداشت بازم باید ...

😐ب چوخ ندی مریضاتو

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

از یه بچه ی ۱۸ ساله چه توقعی هست واقعا 💔 البته اگه رتبم بهتر میشد میزدم پزشکی در هر حال فرقی نمیکرد

تو فقط طبق رتبت و حرف مردم انتخاب رشته کردی نه روحیاتت

منم رشتم تجربی بود ولی علاقه ای به پزشکی و پرستاری ندارم چون دلشو ندارم آدم باید با خودش روراست باشه الانم که دیگه پرستار شدی و تموم شده فکرشو نکن اگر یه زمانی جنگ هم بشه نه فقط پرستار و دکتر بلکه کل جامعه تحت فشار قرار میگیره 

منم کنکوریم عزیزم باز شرایط شما بهتره خونه‌مون هم کنار شرکت گازه توی اون جنگ قبلی سه شبانه روز نخواب ...

وای عزیزم 💔💔

من اون موقع شیفتای کارورزیم بود بیمارستان تو محل نظامی بود هر روز با سلام و صلوات میرفتم شیفت

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️