2777
2789
عنوان

با کفش و شلوار سفید جوراب چه رنگی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست
من جوراب تنها چیزیه که هر رنگی دستم بیاد میپوشم همینکه پیدا شن خیلیه🤣

پیدا بشه و سالم باشه 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه واقعا رنگ جورابم خز می‌شه؟حتی برای استفادهٔ روزمره؟

نه با این تیپ که اسی گفتن احتمالا  خز میشه.وگرنه جوراب سفید خز نیست

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

حالا حرف جوراب شد.شوهرای شمام همش سفید میخرن؟ هر کار میکنم عاشق جوراب سفیده😒😑زود رنگ میگیره اخه🫤

ببین  شوهر منم اولا   سفید   میخرید   حالا مدتیه  جوراب مچی   شیشه ای   از این  طرح دارها   میگیره   ی دفعه  میره   ی    جین   میگیره   همشم  میگه  تو خونم  پات  کن  منم که ضد جورابم

من جوراب تنها چیزیه که هر رنگی دستم بیاد میپوشم همینکه پیدا شن خیلیه🤣

درست برعکس  من   دیگه   اصلا جوراب  نمیتونم  بپوشم    فقط از این  کف پاییها   پا میکنم

هیچکدوم🤣 از دست این مردا خندم گرفت

درست  میگی عزیزم  کاراشون  خنده داره     من شوهرم میگه  تو  خونه  جوراب   بپوش😅  واقعا خنده داره   منم گاهی به حرفش گوش میدم   البته بر خلاف میل خودم   😅😅

هیچکدوم🤣 از دست این مردا خندم گرفت

ی   چی بگم  بخندی  من به همه  میگم   ی   شوهر دارم به اسم   بچه     چون  واقعا  کاراش  بچگونس    ببخشید اینو میگم  فقط کافیه  ی  لباس مثلا تن  کسی  ببینه   سریع  ویار   میکنه   که  برا منم بخره   ی وقت  ویار جوراب  میکنه   ی وقت ویار  ساپورت  میکنه  میره  خودش  به سلیقه  خودش  میخره   همشم  اصرار داره  بپوشم    انگار نه انگار منم ادمم  میره مثلا جوراب مچی برام بخره   ی  جین میخره  میگم  بابا من  نمیپوشم   فقطم  اصرار  که  من خوشم  میاد   بپوش   حالا شما  بگو   شوهر من    بچه  نیس؟😅😅

ی چی بگم بخندی من به همه میگم ی شوهر دارم به اسم بچه چون واقعا کاراش بچگونس ببخ ...

ای بابا🤣🤣

خدادبه دادت برسه😁.واقعا گاهی مردا انگار ۵ سالشونه.دیگه باید بسازیمو تحمل کنبن عوض که نمیشن

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

ای بابا🤣🤣خدادبه دادت برسه😁.واقعا گاهی مردا انگار ۵ سالشونه.دیگه باید بسازیمو تحمل کنبن عوض که نمی ...

ببین  شوهر من  عوض که نشده   هیچ   بدترم  شده  اصلا تو خرید   مثلا لباس    باید به صلیغه خودش عمل کنم   حتی   تو  فرم   آرایش   بهش میگم   بزار  خودم   برا خرید  باشم   میره  خودش   میخره میاد  چون کارش جوریه  که   بازار   زیاد   میره   از اونجا خرید   میکنه   به خدا   کشوی لباسام  پر شده  از انواع و اقسام  جوراب   کوتاه  بلند   اسپرت   منم خودم  اصلا عادت به جوراب ندارم   دیگه  تی شرت    حتی به خدا   رفته بود  ی  بسته  ۱۲ تایی  لباس زیر خربده  بود  بهش میگم   خوبه روت  میشه   میگه  خوب  چه اشکالی داره   فروشنده  فکر میکنه  مغازه دارم    به خدا خسته شدم از دستش    اصلا هم به  صلیغه من توجه نداره