2777
2789

من الان داشتم پستای اخیرش رو میدیدم و اتفاقا چندروز پیش تو به گپ دیدم که ازش بد میگفتن الان میبینم هیچ چیز بدی نگفته واقعا چرا بدتون میاد فقط برای اینکه خودتون تو زندگیتون مرد دارین؟برادر پدر نامزد یا هرچی؟

نمیخوام بی احترامی کنم و نمیخوام بی احترامی بشنوم اینجا، بیاین قشنگ باهم حرف بزنیم همین.

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

شیما خودش متاهله

بابا داره

داداش داره

رفیقای پسر داره

اون فقط درباره حقوق خانونها صحبت میکنه داره از مردایی میگه که به سادگی حقوق خانومارو پایمال میکنن

منم واقعا علت نفرت بعضی خانومهارو درک نمیکنم

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازش خوشم نمیاد چون فکر می‌کنه خودش عاقله و بقیه منگول

با مردا هم خیلی مشکل داره و همیشه با حرص حرف میزنه

اما حرفای درست و منطقی هم خیلی وقتا میزنه

در کل از این بلاگرا مثل آیسان اسلامی متنفرم که الکی بزرگ شدن

آخه بعضی جاها واقعا شورش و در میاره به نظرم حق زن خیلی جاها پایمال میشه زن ها زندگی سخت تری دارن...

اما به نظرم خلقت خدا شکلی هست که هر دو به هم نیاز دارند زن به مرد و مرد به زن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بنظرم از مردای بد میگه نه مردای خوب

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بعضی حرفاش واقعا درسته . ولی اخلاقش و طرز برخوردش عجیب غریبه . ب هرکی مخالفشه فحشای زشت میده بلاکشون میکنه خیلی بد صحبت میکنه . کافیه بگی همه حرفات درست بود این یه جمله ات غلط . تا خانواده طرفو فحش کش نکنه ول نمیکنه

شیما خودش متاهلهبابا دارهداداش دارهرفیقای پسر دارهاون فقط درباره حقوق خانونها صحبت میکنه داره از مرد ...

ولی همه حرف خاش اینه؟؟قطعا نه

اون نمیگه یکسری مرد ها.میگه همه ی مرد ها

من ازش خوشم نمیاد چون فکر می‌کنه خودش عاقله و بقیه منگولبا مردا هم خیلی مشکل داره و همیشه با حرص حرف ...

اون فکر نمیکنه بقیه منگول هستن اون میگه من تجربه هایی دارم که شاید خیلیا نداشته باشن ،اینکه با مردا مشکل داره هم برمیگرده به تجربه هلش و الحق که خیلی از حرفاش راجب مردا درسته تو خانواده های ایرانی تا دلت بخواد مرد سالاری هست به خیلی دخترا توجامعه ظلم شده و راجب اینکه میگی مث آیسان و بقبه چون بلاگر هستن بزرگ شدن کاری ب معروف شدنشون ندارم ،البته اون آیسان رو خوشم نمیاد خیلی بی ادبه

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.