2777
2789
عنوان

این وسیله هارو برای جهیزیه میتونم با صدملیون بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 66 پست

وا ، نصف اینا رو که وقتی رفتی خونه شوهرت ، خودش باید از حقوقش برات بخره ، اخه مگس کش و قالب فلافل و کتابخانه !!!!!؟؟ بعدم سرویس چوب و مبل و تخت و اینا با پسره 

یه دو تا چیز هم بزار اون بخره برات چقدر پسرا رو پررو میکنین 😐😐 میخوای یه لباس زیر هم برا ننه ش بخر 🤣🤣🤣

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

اینجوری خیلی خوبه برو همین کارو بکن تازه مثلاً ای گوشت کوب اینا رو هم دارن همرو

چای ساز

ماکروفر 

غذاساز

آبمیوه گیری 

جارو برقی

بنظرت اینا برا جهیزیه عروس خوبه؟ یا کمه باید بازم برقی بخره؟

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چند دست بخوای بخریایرانی بخری یا خارجیاول تیکه های مهم بگیر

مهمتریناش کدومه 

پایین تاپیک فرش و کتری قوری هم اضافه کردم 

نمیخوام جنس خیلی خوب بگیرم چون چیزایی که تا الان گرفتم همشونو بابام گرفته جنس خوب ولی چون باهم تصمیم گرفتیم پولامونو بذاریم رو هم خونه بخریم می‌خوام فعلا چیزایی که خیلی واجبه بخرم بقیشو بذاریم رو پول خونه

چای سازماکروفر غذاسازآبمیوه گیری جارو برقیبنظرت اینا برا جهیزیه عروس خوبه؟ یا کمه باید بازم برقی بخر ...

خوبه بابا بعدا میتونی بگیری سرخونع زندگیت  وقتی شرایط خوب نیست

البته ماشین لباس شویی هم خوبه بگیری 

خرید چی مگه نمیگی جهیزیه نمی‌برم

ن جدیدا وسایل آشپزخونه میدن

ن که بگم ندن این رسم مال قدیمه الان هر کی به اندازه توانش میده خوانده شوهر از عروس انتظار دارن

حالا بنظرتون برقی آشپزخونه و ... چی بخریم

رخت خواب و پتو چندتا 

سرویس مهمان چندتا؟؟

اینجوری خیلی خوبه برو همین کارو بکن تازه مثلاً ای گوشت کوب اینا رو هم دارن همرو

گوشت کوب برقی ام دارم😂

نصف وسیله هارو خریده بابام مونده همینا که گفتم به اضافه فرش و کتری قوری 

گوشت کوب برقی ام دارم😂نصف وسیله هارو خریده بابام مونده همینا که گفتم به اضافه فرش و کتری قوری

خب اینا دیگه زیاد نیست برو بجا همرو بگیر پلاسکویی 

پیش ظرف فروش و این فروشگاه های لوازم خانگی نری خیلی گرون میدنشون 

خب اینا دیگه زیاد نیست برو بجا همرو بگیر پلاسکویی پیش ظرف فروش و این فروشگاه های لوازم خانگی نری خیل ...

فرش و دراور و گاز و جا کفشی گرون میشن فقط

البته فرش برای هتل احتمالا یدونه ۹ متری بگیریم 

برای اتاق و آشپزخونه ی قالیچه کوچولو

خوبه بابا بعدا میتونی بگیری سرخونع زندگیت وقتی شرایط خوب نیستالبته ماشین لباس شویی هم خوبه بگیری

ولی رسم ما برا خانواده عروس خیلی خوبه

مثلا آدم ۱۰۰ تومن جهیزیه بهره همه تعجب میکنن و خوبشو میگن

ولی اینجا برا پسر سخته البته بیشتر دخترامون بسازن بعضیا با خانواده شوهر زندگی میکنند چند سال

ن جدیدا وسایل آشپزخونه میدنن که بگم ندن این رسم مال قدیمه الان هر کی به اندازه توانش میده خوانده شوه ...

من خودم هفتاد تشک خریدم ۹تا هم پتو 

سه تا هم سرویس آشپزخونه بسه 

داشتم خرید میکردم خالم گفت تو انتظار داری اندازه خونه های الان ما وسیله ببری خب ماهم نصف شما وسیله نیاوردیم خودمون کم کم گرفتیم 😂😂

ولی رسم ما برا خانواده عروس خیلی خوبهمثلا آدم ۱۰۰ تومن جهیزیه بهره همه تعجب میکنن و خوبشو میگنولی ای ...

کجایی هستی آره پیش ماهم همینطوره 

شوهرم فقط موکت گرفت برا خونه تخت خواب 

و کولر 

همه رو من گرفتم 

من خودم هفتاد تشک خریدم ۹تا هم پتو سه تا هم سرویس آشپزخونه بسه داشتم خرید میکردم خالم گفت تو انتظار ...

پشمام هفتاد تا تشک مگه کی دیگه میاد خونه مردم میخوابه!!!!!

فرش و دراور و گاز و جا کفشی گرون میشن فقطالبته فرش برای هتل احتمالا یدونه ۹ متری بگیریم برای اتاق و ...

میتونی قسطی هم بگیری اگ نتونستی  

من خداروشکر داییم برام جاکفشی گرفت برا کادو 😂

حالمم میخواد اتو بگیرع