2777
2789

من وزنم بالا هست چه ورزشی برم؟

و اینکه چون چاقم خجالت میکشم اگه تیشرت بپوشم زشته؟

چه وسایلی نیاز هست بخرم 

من چند روز در هفته دانشگاه هستم روزایی که دانشگاه دارمو باید چکار بکنم مثلاً میشه روزایی که دانشگاه ندارم پشت هم برم باشگاه؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که دانشگاه داری تو خونه ورزش کن چند روز پشت سر هم لزومی نداره وزنه بزنییه روزش هوازی یه روزش ...

من اصلا بلد نیستم درست زدنش چجوری هست ، چون تاحالا نرفتم 

ایروبیک عالیه.. از باشگاه بپرس چند سانس ایروبیک دارن الان باشگاه ما دو سانس داره صبح و عصر صحبت کن روزهایی که نمی تونی صبح بری بجاش عصر برو

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
اونایی باشگاه میرن خب اکسراچاقن وهمه تیشرت وبعصیاشلوارگشادبعضیاهم ساپورت میپوشن.تمریناتوهم مربی خودش ...

تیشرت و شلوار تنگ بپوشم زشته؟

یا یه کراپ آستینی و شلوار تنگ بد میشه؟

آخه میگم لباس باشگاه نپوشم زشت نباشه؟

ببین با بدنت مهربون باش اصلا هم بد نیست تاب و شلوارک سایز بزرگ بپوشی اگه خیلی وزنت بالاست کم کم  وزنت با ورزش میاد پایین و به اولین لباست نگاه میکنی و میگی آفرین به من

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
ایروبیک عالیه.. از باشگاه بپرس چند سانس ایروبیک دارن الان باشگاه ما دو سانس داره صبح و عصر صحبت کن ر ...

اینجا که می‌خوام برم فقط زنونه نیست شیفت مخالف برا مرد هاست اینطوریه که ۹ تا۴ ظهر بانوان ۵تا ۱۲ شب آقایون

دیگه نزدیکمون باشگاه نیست