2777
2789
عنوان

راهنمایی برای زندگی متاهلی و مخارج

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 37 پست
طرف داره حال میکنه...با زبون بی زبونی داره میگه لطف کردم دخترتون رو گرفتم باقیش با شما

اره ادم به حرف بچه گوش بده شوهرش بده همین میشه به وقتش نزنه تو دهنشون.انگار پدرش وظیفه اشه یه نون خور بیاره سر سفره اش هر روزم گشادتر بشه

عزیزم الان همسرت باید ب فکر تامین مخارج باشه و نذاره اب تو دلت تکون بخوره . نه اینکه تو هی از خودت بزنی از طلاهات بزنی ک آقا رو هول بدی به جلو . نمسگم ولخرجی کن ولی یه جوری هم نباش ک فک کنه وظیفه توئه ک هیچ خرجی نکنی تازه کمک حالشم باشی . مسئولیت ب عهده ایشونه نه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم‌بگرد دیوار شغل پیدا کنمیگه همه خانوم مجرد و مجرب میخان

فقط سعی کن انرژیتو برای خودت بذاریو بری دانشگاه و کار پیدا کنی

کارخانه و کارگاه و تولیدی ها فقط مرد می خوان تنبله 

خودت دیوار را نگاه کن 

خانم ها را واسه منشی و اداری و حسابداری می خوان

میگم‌بگرد دیوار شغل پیدا کنمیگه همه خانوم مجرد و مجرب میخان

انگاربدشم نمیاد بفرستت سرکار خرج زندگیم بدی

بره شهرک صنعتیا دنبال کار کلی کارگر میخوان اکثرا تولیدی داخل سالن گرماهم نداره

ولی همه کارا سختی دارن دارن دیگه نباید یکم سخت و سنگبن و خسته کننده بود بزنه زیرش که

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

یعنی بدون عروسی رفتید سر خونه زندگیتون؟ خوب اگر عروسی نگرفته باشید توی هزینه نیفتادید می‌تونید باهاش یه کاری کنید کسب و کار راه بندازید یا ماشین بگیره

ولی انقدر حمایتش نکن بزار خودش رو پای خودش وایسه تو هم در کنارش باش ولی اجازه بده خودشم تلاش کنه

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

چون تو و خانوادت دارید خودتونو تیکه و پاره میکنید واسه زندگیش اون اینجوری راحته...نمیذارید بفهمه مشک ...

آفرین دقیقا 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍