2777
2789
عنوان

من مقصرم یا پارتنرم

416 بازدید | 41 پست

پارتنرم این روزا خیلی درگیره، درس میخونه سرکار میره، درگیر فروش ماشینش و خرید ماشین جدید هم هست. تو قرارهای حضوری رفتارش خیلییی خوبه ولی وقتی از هم دوریم افتضاحه.  شرایطمون طوریه که هفته ای یه بار همو میتونیم ببینیم.یه مدت من خیلی سر این رفتاراش بحث میکردم که فهمیدم انقدر بحث کردن اشتباهه و سعی کردم شرایطشو بیشتر درک کنم. من واقعا توقع ندارم هر روز بهم زنگ بزنه یا دائم پیام بده. اصلا خودم هم زیاد پیام نمیدم. ولی به نظرم هیچکس اونقدر شلوغ نیست که نتونه پیام صبح بخیر رو جواب بده یا آخر شب ربع ساعت زمان بذاره یکم از روزش بگه. اگه همین چیزا هم رعایت نشه خب چه رابطه ایه دیگه

این آقا روزی ۱۰ تا پیام هم نمیده. خیلی وقتا پیامام هم سین میکنه جواب نمیده یا چند ساعت بعد جواب میده.دیروز ساعت ۴ و نیم عصر تازه اومده نوشته صبح بخیر. سعی کردم با سکوت بهش بفهمونم ناراحتم. شب خودش اومد یه کوچولو صحبت کردیم باز پیام آخر منو سین کرد جواب نداد. من احمق گفتم بذار کدورت رو بذارم کنار امروز خودم صبح بخیر گفتم دیدم باز سین زده جواب نداده واقعا دیگه صبرم لبریز شد و گلایه کردم که هر چقدم درگیر باشی جواب دادن پیام من ۵ ثانیه هم ازت زمان نمیگیره که انقد بی توجهی میکنی. به نظرتون توقع من زیادیه؟ یا گیر میدم بهش؟ از طرفی به حرفا و کارای خوبش تو قرارامون فکر میکنم و از طرفی هم واقعا از این رفتاراش که این حسو بهم میده که مزاحمم و فقط منم که دارم اهمیت میدم خسته ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا پارتنر من روزی یکی دو ساعت با من چت می‌کنه وقتی هم که کار داره عکس می‌فرسته از محل کارش کارش هم خیلی زیاده دیر جواب بده پیام نمی‌دم هزار جور منت می‌کشه 

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤

بهش بگو کسی که میره تو رابطه با ادمی که تو رابطه نیست فرق داره قطعا ی چیزایی و باید رعایت کنه از ی چیزایی بزنه 

توجه کنه و …

صرفا گفتن من پارتنر دارم و دیت رفتن مگه کافیه؟ 

منم اکسم اوایل پیام میداد بعد من از خوابگاه رفتم خونه

میگفت زنگ بزن نمیزنی مگه من بیکارم باهات چت کنم؟ 

منم بعد ی مدت کات کردم اگ وقت گذاشتن برا من و فک میکنه بیکاریه همون بهتر بره (برا خودمو میگم)

خلاصه متوجهش کن 

کاملا حق داریحالا یه کاری کن خودت سرد شو. زیاد پیان نده محل ندههمشم با دوستات برو بیرون استوری شاد ب ...

وقتی میبینه محلش نمیذارم میاد دنبالم ولی خب چه فایده دوباره همون رفتارا رو ادامه میده

اگه این کار و تلاشش برا توعه حق داره ولی اگه نه بنظرم حق باتوجه نباید اینقد ازت دور شه باعث میشه تو ...

کار و تلاش برای اونم باشه یه صبح بخیر که تایمی نمیبره بگه اینکه میگه کار دارم بهارستان این خانم تو الویتش نیست یا بیشعوره شعور رابطه نداره