2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

139 بازدید | 26 پست

خیلی میترسم دیشب رفتم سونوگرافی گفت یکم تنبلی تخمدان دارم تو جواب سونو نوشته حجم تخمدان دو طرف افزایش یافته و علائم نسبی pco در انها دیده میشود ولی در هیچ کدام فولیکول بالغ دیده نمیشود مایع ازاد مشهود نیست به زبان ساده یعنی چی درست میشه خیلی میترسم میتونم بچه دار بشم بعد ها 😭😭😭😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یبار من تو همین سایت این سوالو پرسیدم که کسی که تنبلی داره می‌تونه بچه دار بشه؟ چن نفر جواب دادن که اره میشه حالا راه داره دیگه

یه سوال اسی تو صورتت جوش میزنه؟ موهات ریزش گرفته؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

میتونی بچه دار بشی 

این یک سندرومه 

باید قند مصنوعی رو حذف کنی 

اضطراب و استرس رو به حداقل برسونی 

ورزش کنی 

و مواد کارخانه ای نخوری 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دور از جون مگه چی شده آنقدر ناراحتی؟

من با همین تنبلی تخمدان ۴ بار باردارشدم که البته یه تاش سقط شد اونم دلیلش همسرم بود که واریکوسل داشت همسری من سونو میرم همینا رو بهم میگه ممکنه یه کم دیر بارداربشی اما مشکلی نداره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

منم از بچگی اینو داشتم و راحت باردار شدمنترس و چاق نشو

من لاغری شدید دارم باید چاق شم ولی تنبلی هم دارم چیکار کنم

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

یبار من تو همین سایت این سوالو پرسیدم که کسی که تنبلی داره می‌تونه بچه دار بشه؟ چن نفر جواب دادن که ...

نزدیک عادت ماهانه ام که شدخ بودم که نشدم اره جوش زده موهامم در حد معمولی وقتی شونه میکنم میریزه کامل میتونم خوب بشم ؟

نزدیک عادت ماهانه ام که شدخ بودم که نشدم اره جوش زده موهامم در حد معمولی وقتی شونه میکنم میریزه کامل ...

اها که اینطور

میگن به حالت کنترل میشه دربیاد ، کنترل رژیم و سالم خوری هم خیلی موثره تو کنترل تنبلی تخمدان 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋