2777
2789
عنوان

با نامزدم چطور برخورد کنم وقتی این اخلاقو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست
انتظار شما واقعا به حقه اما مشکل اینه مردا قلق دارن!!یه نیاز عادی رو میخوای مطرح کنی باید تو صد تا ک ...

سنم کمه بلد نیستم ۱۹ سالمه

چیکار کنم بنظرتون چجوری برخورد کنم

همش میگه حس بازجو شدن بهم میدی

اون ۲۵ سالشه

سنم کمه بلد نیستم ۱۹ سالمهچیکار کنم بنظرتون چجوری برخورد کنمهمش میگه حس بازجو شدن بهم میدیاون ۲۵ سال ...

ایتا داری؟ 

اگر اره یه کانال دارم که یه دوره رایگان همسرداری گذاشته منم هیچ وقت دوره های اینجوری شرکت نکرده بودم اما دیدم رایگانه مطالبش رو دنبال میکنم خیلی رضایت میبینم از مطالبش.به نظرم بدچیزی نیستن.

منم 19 سالم بود عقد کردم اونموقع خیلی کتاب خوندم درمورد روحیات مرد ها و زندگی زناشویی و خدا رو شکر چالش های اول رابطه رو تونستم مدیریت بکنم. یه وقتایی نه مشکل از شماست نه از طرف مقابلت فقط دو جنس متفاوتید با روحیات متفاوت که باید یاد بگیرید چطور نیازها و انتظاراتتون رو مطرح کنید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام لینکش رو بذارم نمیتونم 

اسم کانال زیر یک سقف هست 

خانمه خودش تا مرز جدایی با همسرش رفته برای همین برام جالبه مطالبشو دنبال میکنم ببینم چه روش هایی استفاده میکنه

مجموعه کتاب های تا ساحل ارامش، کتاب راز های تسخیر قلب همسر

و صوت های دکتر حبشی رو در زمینه ازدواج و زندگی مشترک رو حتتتتما گوش بده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اسم کانال زیر یک سقف(یک قلب قرمز هم کنارش هست) 

امیدوارم بتونی پیدا بکنی 

کلا کانال و پیج در این رابطه زیاد هست تا هنوز به سلامتی اول راه هستی این موارد رو دنبال بکن با همسرت اصلا بشینید وویس ها رو گوش بدید و صبوری بکنید چالش و اختلاف اول رابطه خیلی عادیه