2777
2789
عنوان

تولد پسرم رو چجوری کم هزینه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 22 پست
زرشک پلو با مرغ کافیه؟در کنارش سالاد و ماست

آره ولی همین زرشک پلو واسه پنزده نفر ده میلیون هزینه داره میوه شیرینی مرغ ژله اینا هم بزار کیک به زیر ده میلیون اصلا فکر نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که قصد داشتم یه کادوی ۱۵ تومنی بخرم هنوز نشد تولد پسرم رو بگیرم از اسفند ماه.البته این وسطا عموش فوت شد و کارم عقب افتاد

شما هم میتونی یه آبگوشت دنبه دار تر بذاری ...یا همون سه نفره برگزار کنید انشالله تا سال دیگه .

من اشتباه کردم طولش دادم

آره ولی همین زرشک پلو واسه پنزده نفر ده میلیون هزینه داره میوه شیرینی مرغ ژله اینا هم بزار کیک به زی ...

چیکار میکنید ک یه زرشک پلو ده ملیون براتون هزینه داره چ خبره

3 تا مرغ لازمه 600 700 درمیاد

به عنوان یه قناد میگم 15 نفر یک و نیم کیلو تا 2 کیلو کیک لازم داره اینم 700 800 تازه درجه یک با موز و گردو و شکلات و..باشه کیک ساده ام میشه ک ارزونه

700 800 تومنم ماست و نوشابه و این چیزا 

این روزا هم فصل هندونه هست میوه همه هندونه میارن

یه دونه هندونه و یه دونه خربزه هم 300 

چ خبره ده ملیون اخه 

چیکار میکنید ک یه زرشک پلو ده ملیون براتون هزینه داره چ خبره3 تا مرغ لازمه 600 700 درمیادبه عنوان یه ...

اینجوری با این گدا بازی که شما گفتی من مهمونی نمیدم پونزده نفر ادم دعوت کنم بعد بهشون هندونه و خربزه بدم؟؟ هزینه نوشابه و سالاد سی و ژله زیر دو تومن نیست سه تا مرغ برای پونزده نفر؟؟؟؟سه تا؟؟؟؟اینی که تو گفتی مهمونی نیست اسمش 

اینجوری با این گدا بازی که شما گفتی من مهمونی نمیدم پونزده نفر ادم دعوت کنم بعد بهشون هندونه و خربزه ...

با ادمای فیس و افاده ای نباید رفت و آمد کرد هر مرغ بالای 2 کیلو برای 6 نفر کافیه اگه با مخلفات درستش کنی 

4 تا نوشابه بزرگم بگیری 250 300 درمیاد قیمت ژله هم ک مشخصه برای هر نفر یه قابلمه ک درست نمیکنی بخواد در حد 2 تومن بشه یه چیزی بگین بقیه بهتون نخندن واقعا بی عرضگی ادمو میرسونه ک اینقدر از قیمت ها پرت باشه یه چیزی رو هوا بگه ...

ادم خونه یکی میره عقده هاش ک نمیخواد خالی کنه هی درحال خوردن باشه خونه خودش میشینه میخوره چشم و دلش سیر باشه یه چایی هم آوردن براش تشکر میکنه چ برسه اینجوری ادا دربیاره

الانم ریپلی نزن بدرود

با ادمای فیس و افاده ای نباید رفت و آمد کرد هر مرغ بالای 2 کیلو برای 6 نفر کافیه اگه با مخلفات درستش ...

سیکتیر کن بابا انگار تو دنیا دیگه زندگی میکنی خبر از قیمتا نداری یا دستت تو خرج نیست گوهه اضافه نخور الان بری یه سوپری بیای یه خرید کوچیک یک میلیون هشتصد هزار میشه بعدش تولد وقتی میگیری نمیتونی یه چایی خربزه هندونه بزاری جلو مهمونا عین گداها نداری مهمونی نگیر مهمونی برای پونزده نفر مثل ادم پذیرایی کنی زیر ده هشت تومن نیست نه که تو شکم مهمونا بخوای هندونه بریزی دیگه ریپ نزن اسم گوهتو توی اعلاناتم ببینم باز نمیکنم نخونده حذف میزنم پس زحمت تایپ نده ماهم با گدا گشنه ها رفت امد نمیکنیم