2777
2789

اتاقمون یه وجبه

خیلییییی کوچوووولووووععععععههه

ینی دو س نفر بیان تو اتاق وایساده باشن اتاقمون فصای خالی نداره

بعد ی دخترس دوسته هم اتاقیمه

میاد شبا جاشو میندازه اینجا میخابه

درحالی ک اتاقش ی جا دیگست

اصلا نمتونم راه برم😭میترسم دستو پاهاشو لگد کنم انقد کوچیکه اتاق

:) 

ای بابا خوب چرا دوستتون اتاقشو عوض نمیکنه بره پیش اون

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

آقا من متوجه نشدم یعنی چی هم اتاقیم؟؟

مگه نمیگی اتاقش سواس؟؟

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقا من متوجه نشدم یعنی چی هم اتاقیم؟؟مگه نمیگی اتاقش سواس؟؟

هم اتاق ایشون دوستش که از یه اتاق دیگست رو میاره پیش خودش شبم همونجا میخوابه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

نمدونم والآااا

اگه فقط شما باهاش مشکل دارید شما اتاقتونو عوض کنید

دوسته هم اتاقیمه

آها

خب بهش بگو گلم خودت اذیت نشی یه وقت چون تو اتاق کوچیک من میخوابی

مثلا جوری بگو بهش بر نخوره مثلا به فکرشی به خاطر خودش میگی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣